Foto: DELFI.ee/Andres Putting

Trešdien, 24. februārī, Igaunijā tiek atzīmēta neatkarības pasludināšanas 98. gadadiena. Par godu šim notikumam Valsts prezidents Tomass Hendriks Ilvess ar sievu, latviešu ierēdni Ievu Kupci (abi attēlā), kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, šovakar rīkos Neatkarības dienas svinīgo pieņemšanu

Svētku priekšvakarā pāris piedalījies svinīgās pieņemšanas ģenerālmēģinājumā. Kaimiņvalsts DELFI vēsta, ka Ieva, kurai šī ir pirmā Igaunijas neatkarības pasludināšanas diena prezidenta sievas godā, izskatījusies žilbinoša.

Igaunijas pirmā lēdija bija ģērbusies elegantā kleitiņā, un žurnālisti novērojuši, ka Ilvesa sieva nesen atjaunojusi arī matu griezumu. Savukārt lielākā intriga šobrīd ir par to, kā Ieva būs tērpusies oficiālajā pieņemšanā šovakar.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka Igaunijas prezidenta sieva Neatkarības dienā savus Twitter sekotājus iepriecinājusi ar selfiju, kurā viņa redzama kopā ar ģimeni.

Savukārt igauņu vietējais vīru ansamblis Kalevimehed šonedēļ pagodinājis Ievu ar jautru un skanīgu šlāgerīti, kuram dots nosaukums Ieva Kupce.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!