Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā par skaistumkonkursa Krievijas skaistule (Крaсa России-2014) uzvarētāju tika kronēta 22 gadus vecā studente Tatjana Baitova (attēlā) no Kurgānas, taču nu meitene ir kritusi nežēlastībā.

Tā kā Krievijā ļaudis pret citu cilvēku sasniegumiem izjūt ne mazāku riebumu kā Latvijā, jaunā skaistule bez žēlastības anonīmi tiek gānīta un saukta par neglīteni, kura, lai uzvarētu, uzpirkusi žūriju.

Tā kā konkursa finālā par kroni cīnījās 50 pretendentes, bet titulu saņēma tieši Baitova, ļaudis ar šādu žūrijas ir neapmierināti un uzskata, ka konkursa norisi nav bijusi godīga.

"Šķiet, ka žūrijā sēdējuši akli vai pērkami ļautiņi, jo nav skaidrs, kā šādu meiču var nosaukt par Krievijas skaistuli," savas pārdomas par skandālu pauž blogeris Alekss Garins.

Daudzi nelabvēļi jaunajai meitenei brukuši virsū sociālajos tīklos, tāpēc viņai nācies nobloķēt tos pret nereģistrētu lietotāju agresijas lēkmēm.

Tā kā anonīmajam pūlim uzreiz izveidojies viedoklis, ka Tatjanas vecāki ir ietekmīgi miljonāri vai viņas līgavainis "centies paaugstināt topošās sievas statusu", Krievijas žurnālisti centušies noskaidrot detaļas par uzvarētājas ģimeni.

Izrādās, ka Tatjanas māte strādā par sanitāri, bet tēvs ir šoferis. Viņiem ir vēl divas jaunākas meitas, bet ģimene audzina arī trīs adoptētus bērnus, kurus savulaik paņēmuši no bērnunama.

Meitenes līgavainis Aleksandrs Džamburčins nesen atgriezies no militārā dienesta un iekāroties jaunā darbā, tāpēc nav varējis paņemt atvaļinājumu, lai atbrauktu viņai līdzi uz Maskavu. Aleksandram neesot nekādu pretenziju, ka viņa meitene piedalās šādā konkursā.

Savukārt situāciju par Tatjanas uzvaru konkursā žurnālistiem skaidrojusi konkursa direktora vietniece Zinaīda Baldanova.

"Tatjana tika izvēlēta ar balsu vairākumu. Meitenei ir fenomenāla figūra, it īpaši, ja ņem vērā augumu (176 cm) un proporcijas 90-63-90. Turklāt viņa sekmīgi studē piektajā kursā. Visas runas par uzpirkšanu ir smieklīgas!

Viņas līgavaini neviens no žūrijas pat acīs nav redzējis, bet viņas tētis ir nevis naftas magnāts, bet šoferis. Meitene nāk no daudzbērnu ģimenes, kas turklāt dzīvo nevis apgabala centrā, bet mazā ciematiņā," komentējusi Baldanova.

Savukārt viens no žūrijas locekļiem - populārais komiķis Aleksandrs Reva - atzinis, ka pats balsojis par citu meiteni, taču priecājas par Tatjanas uzvaru.

"Ar mani neviens neko nav sarunājis. Un, ja kādu vajadzētu mākslīgi "izvilkt", tad ne jau nu meiteni no Kurgānas miesta, bet drīzāk kādu maskavieti vai vismaz meiteni no kādas lielpilsētas," izteicies Reva.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!