Foto: Instagram.com/elliejeancoffey/
Sabiedrības atzinību iespējams gūt ne tikai ar panākumiem kādā sfērā, bet arī vizuālajiem dotumiem. Savukārt ideālā variantā indivīds iemieso abas šīs īpašības – viņš ir ne tikai pievilcīgs, bet arī talantīgs, kā tas ir gadījumā ar austrāliešu māsiņām Kofejām (abas attēlā).

22 gadus vecā Elija-Džīna un 17 gadus vecā Hollija-Deiza ir daudzsološas sērfotājas. Daudzus sajūsmina fakts, ka māsiņas ir gan ļoti talantīgas, gan simpātiskas pēc vaiga.

Kā jau tas mūsdienās nereti notiek, arī Elija un Hollija slavu kaldinājušas ar sociālo tīklu starpniecību. Abu meiteņu "Instagram" foto blogiem ir simtiem tūkstoši sekotāju, kas tiek priecēti ar vasarīgiem kadriem, bildēm, kurās māsiņas bikini pozē pludmalē, un citiem nebēdnīgiem, bezrūpīgiem attēliem.

Meiteņu sociālo tīklu profilos kārdinošu kadru, kuros tiek izspīlētas apetītlīgās ķermeņa aprises, nav mazums, un interneta lietotāji naski sākuši abas salīdzināt ar izdaudzinātajām amerikāņu TV šovu zvaigznēm Kardašjanu māsiņām.

"Tas ir acīmredzams, kāpēc mēs tiekam salīdzinātas ar viņām. Bet mēs esam talantīgs un ne tik neizmērojami bagātas," izdevumam "Sunrise" skaidrojušas abas sērfotājas.

Līdzīgi kā Kardašjanu ģimene, arī Kofeju dinastija ir plaša – Elijai un Hollijai ir vecāks brālis Džeksons, kā arī divas jaunākas māsas.

Bērnu māte Kima nomira pirms vairākiem gadiem, un pēc viņas nāves rūpes par māsām un brāli uzņēmās aizbildnis Džeisons, kurš uzskatīja, ka viņi ir pelnījuši pārmaiņas.

Džeisons kopā ar aizbilstamajiem pameta Sidneju un furgonā devās apceļot Austrālijas piekrasti, meklējot labākās sērfošanas vietas. Bērni skolojās mājas apmācībā. Šādu dzīvesveidu Kofeji piekopj pēdējos desmit gadus.

"Mēs neesam dzīvojuši savrupmājās, bet mums tāpat vienmēr ir bijis jautri," savas ģimenes dzīvesstilu raksturojusi Hollija.

On my worst behaviour

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on Feb 22, 2017 at 7:59pm PST

Choose ya weapon @simmo_surfboards

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on Feb 27, 2017 at 7:45pm PST

Missing my big sister @elliejeancoffey Tag your best friend

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on Feb 6, 2017 at 8:51pm PST

Feeling good, living better. 🙏 @elliejeancoffey Tag someone you wish you were here with

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on Feb 7, 2017 at 7:57pm PST

I just wanna kiss you 💋

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on Feb 1, 2017 at 8:02pm PST

Miss this cute little button @rubyleecoffey @simmo_surfboards

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on Jan 19, 2017 at 9:01pm PST

💙 or 💛? Hahah @elliejeancoffey

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on Jan 13, 2017 at 8:04pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!