Foto: Instagram.co/ivan_gunawan/
Kāda indonēziešu dizainera kāzu kleita kļuvusi par īstu interneta sensāciju. "Instagram" vietnē brīnumainā tērpa fotogrāfijas savākušas neskaitāmus patikas apliecinājumus, liekot to pasludināt par līdz šim skaistāko kāzu tērpu.

Intana Azāra un Zendijs Zaens gredzenus mija martā, un savām pasaku kāzām atbilstošu kleitu līgava uzticēja radīt Indonēzijā slavenam dizainerim Ivanam Gunavanam.

Kā vēsta vietne "Daily Mail", viņas pasakainās kleitas fotogrāfijas sociālajos tīklos savākušas teju 200 000 "patīk" atzīmju, un vairāki tabloīdi nu to pasludinājuši par līdz šim vismīlētāko kāzu kleitu pasaulē.

Tūkstošiem pērļu rotāto kleitu papildināja grezns kronis. Caur neskaitāmajām zīda kārtām bija manāmas rozā notis. Līgavainis bija saposts pieskaņotā baltā tērpā ar rozā akcentiem un dārgiem izšuvumiem.

Vēlāk līgava savu balto tērpu nomainīja pret sarkanu, bet ne mazāk iespaidīgu kleitu. Kuplo tērpu krāšņoja sarkanas spalvas un smalki, mirdzoši izšuvumi. Arī līgavainis bija tērpts atbilstoši savai laulātajai draudzenei, un abu tērpi atgādināja "Disneja" pasaku animācijas zelta laikus.

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on Mar 10, 2017 at 11:53pm PST

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on Mar 11, 2017 at 3:14am PST

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on Mar 10, 2017 at 10:10pm PST

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on Mar 11, 2017 at 2:21am PST

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on Mar 10, 2017 at 11:35pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!