Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Par Austrālijas bagātāko un skandalozāko pleiboju tiek dēvēts Traverss Beinons – tabakas kompānijas "Freechoice Tobacco" mantinieks un izpilddirektors. Vispasaules slavu vīrietis izpelnījies ar vērienīgajām ballītēm, kas tiek rīkotas viņa Goldkostas savrupnamā, kā arī piedauzīgu "Instagram" foto blogu, kura galvenās zvaigznes ir puskailas sievietes.

Nesen diženais un plaši izdaudzinātais pleibojs savā greznajā savrupnamā sarīkoja šī gada grandiozākās dzīres, kas dažiem viesiem skumjā kārtā beidzās slimnīcā. Viņa trakulīgais dzīvesveids tiek apjūsmots un pelts, bet vienaldzīgo nav. Tabloīds "The Sun" izpētījis, kas patiesībā slēpjas aiz bagātā vīrieša provokatīvajām "Instagram" bildītēm un publiski radītā pleiboja tēla.

Bērnības moto – 'Kristus ir mūsu dzīve'

Foto: Instagram.com/candyshopmansion/

Traverss Beinons pasaulē nācis 1972. gada martā. Viņa vecāki Trevors un Sandra ir tabakas izstrādājumu kompānijas "Freechoice Tobacco" dibinātāji. Māmiņas un tēva rūpalu šobrīd pārņēmis dēls.

Kā vēsta "The Sun", Traverss mācījies zēnu koledžā Brisbenā. Kas interesanti – šīs izglītības iestādes moto ir "Kristus ir mūsu dzīve". Tiesa, daudzi apšauba, ka Beinonam šī dogma joprojām ir aktuāla.

Skolas gados uz pārējo jauniešu fona viņš nav pārāk izcēlies, taču, kā jau tas piedien puikām, reizēm iekūlies nepatikšanās.

There were no transports available...so I came in my own. #Candyman #Candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Dec 3, 2016 at 4:12pm PST

...and she can DJ too. #Candyshopmansion #Candyman #CandymanParty #TraversBeynon

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Dec 4, 2016 at 7:57pm PST

Party setup begins... #Candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 30, 2016 at 4:08pm PST

Izbrāķēts sportists un veiksmīgs modelis

Foto: https://instagram.com/candyshopmansion/

Jaunībā Beinons mēģinājis izsisties profesionālajā sportā – viņš aizrāvies ar austrāliešu futbolu. Tiesa, viņa karjera bijusi ļoti īsa.

"The Sun" vēsta, ka 1989. gadā Beinons guvis muguras traumu, kuras dēļ sapnis par sportu izčibējis. Sākumā gan viņa karjera izskatījusies visai cerīgi – jaunekli nodraftējis Melburnas klubs "Kangaroos".

Kad Beinons atkopies no traumas, neviens par viņu vairs nav izrādījis interesi, un visbeidzot puisis nolēmis pievērsties modeļa darbam, un viņš guvis visai atzīstamus panākumus.

Beinons dadarbojies ar tādiem zīmoliem kā "Levi Jeans", "Moschino", "Valentino", "Versace", "Calvin Klein" un daudziem citiem.

Šobrīd Beinonam jau ir 44 gadi. Modeļa darbam viņš metis mieru – jau vairākus gadus viņš pievērsies vecāku dibinātās kompānijas vadīšanai.

Still studying...outlasted my tutors #TheStudentBecomesTheMaster #ThisIsWhyICantHaveTutors #BadTeacherBadStudent #CandyManCan

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Jul 29, 2016 at 7:01am PDT

Skandālists, ģimenes cilvēks un tēvs

Foto: Privātais arhīvs

Iespējams, daudziem tas varētu šķist neticami, bet Beinons ir ģimenes cilvēks – viņš ir divreiz bijis precējies un viņam ir četri bērni.

Austrāliešu pleiboja pirmā sieva bija titula "Mis Pasaule 1991" ieguvēja Ninibeta Beatrise Leala Himinesa. Venecuēliešu izcelsmes skaistule Beinonam dāvāja divus bērnus. Tiesa, 2008. gadā laulība tika šķirta.

Drīz vien Beinons apprecēja sievieti vārdā Taeša, un abi ir laimīgi kopā joprojām. Arī viņa laidusi pasaulē divus Traversa bērnus.

Turklāt Taeša atbalsta un labprāt arī pati iesaistās vīra vērienīgajās un skandalozajās izklaidēs.

Devils can have angels. #BadBoyGoodDad #DaddysGirl #WrappedAroundHerFinger #Candyman #Candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 26, 2016 at 4:22am PST

Sexy assassin's #TraversBeynon

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 2, 2016 at 11:59pm PDT

Cik vērts ir Traverss Beinons?

Foto: Instagram.com/candyshopmansion/

Sociālie tīkli Beinonam palīdzējuši radīt īstu ballīšu impēriju – viņa publicētie foto, kas iemieso dzīves baudīšanu, grēcīgus prieciņus, luksusa dzīvesveidu un vērienīgu uzdzīvi, ne tikai tiek apjūsmoti un pelti, bet ir slēpta reklāma dažādiem produktiem.

Beinons pats sevi raksturo kā "kaut ko starp Lielo Getsbiju, Hjū Hefneru, Volstrītas vilku un Toniju Stārku, kas vienā mirklī var pārvērsties par Villiju Vonku". Viņa bagātība tiek lēsta aptuveni 42,4 miljonos eiro.

Savukārt viņam piederošo nekustamo īpašumu vērtība ir aptuveni 15 miljoni eiro. Tāpat jāpiemin, ka viņam pieder iespaidīgs auto parks, kurā var atrast tādu luksusa spēkratu zīmolu ražojumus kā "Lamborghini", "Rolls Royce", "Ferrari" un daudzus citus.

G

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 12, 2016 at 11:29pm PST

I have to get up and go to work just like everybody else. #JustAWorkingClassMan #TraversBeynon #Candyman #Candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 7, 2016 at 1:04pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!