Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 29. augustā, Malaizijas galvaspilsētā Kualalumpurā norisinājās precēto sieviešu skaistumkonkursa Mrs. Universe 2014 fināls, un tajā triumfēja Sabrīna Piniona (attēlā) no Džordžijas štata ASV.

Kopumā konkursā piedalījās 41 dalībniece no dažādām pasaules valstīm un reģioniem (piemēram, Sibīrijas un Ziemeļamerikas), bet Latviju pārstāvēja Anita Pužule (interviju ar Anitu var izlasīt šeit).

Aiz amerikāņu skaistules otrajā vietā ierindojās Meksikas pārstāve, bet fināla pieciniekā bija arī Lielbritānija, Krievija un Dienvidkoreja.

Saskaņā ar reglamentu konkursā Mrs. Universe piedalās precētas sievietes, kas "sasniegušas zināmumus panākumus karjerā un privātajā dzīvē, kā arī īstenojušas personīgu ieguldījumu sabiedrības attīstībā".

Jau vēstīts, ka pavisam nesen par skaistāko precēto sievieti pasaulē tika pasludināta krieviete Jūlija Joņina, taču vēlāk noskaidrojās, ka tas bijis pārpratums un skaistā krieviete piedalījusies kādā zemāka statusa konkursā.

Mrs. Universe ir viens no prestižākajiem precēto sieviešu skaistumkonkursiem, un tas ik gadu norisinās kopš 2007. gada. 2008. gadā tajā uzvarēja Latvijas pārstāve - Marika Ģederte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!