Foto: Publicitātes foto

Merilendas štatam piederošajās Solomona salās 19. novembrī noticis skaistumkonkursa Mrs. World 2014 fināls, kurā izraudzīta šī gada skaistākā precētā sieviete pasaulē. Par uzvarētāju kronēta baltkrieviete Marina Alekseičika (attēlā).

Kā vēsta pasākuma organizatori, šogad par kroni cīnījās 34 precētas sievietes no dažādām pasaules valstīm un reģioniem.

Trešajā vietā ierindojās skaistule no Peru, otrajā palika Dienvidāfrikas Republikas pārstāve, bet uzvarētājas gods pienācās 31 gadu vecajai Marinai, kura ikdienā strādā par dziedātāju un televīzijas raidījumu vadītāju.

Savukārt Krieviju šogad pārstāvēja divas dalībnieces - Misis Krievija Olga Pankova un Misis Sevastopole Natālija Nikolajeva, kura nacionālo kostīmu skatē bija ģērbusies kā imperatore Katrīna II, kura 1783. gadā Krievijas impērijai pievienoja Krimu.

Pēc konkursa Misis Pasaule prezidenta Deivida Marmela vārdiem, konkursa galvenā misija ir ģimenes vērtību, miera ideālu, labsirdības un skaistuma propaganda.

Konkursā piedalās jaunas precētas sievietes, lielākoties jau māmiņas, kuras ir aktīvas politiskajā un sabiedriskajā dzīvē, kā arī nav vienaldzīgas pret dažādiem labdarības pasākumiem.

Konkurss Mrs. World norisinās kopš 1985. gada, un visbiežāk tajā uzvarējušas amerikānietes (Baltkrievijai šī ir pirmā uzvara). Nākamā gada konkursa fināls notiks Vjetnamā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!