Foto: Vida Press
Brazīliešu izcelsmes "dzīvajam Kenam" Rodrigo Alvesam (attēlā) draud lielas veselības problēmas. Ārsti brīdinājuši, ka viņam nokritīs deguns, ja viņš veiks vēl kādu plastisko operāciju.

33 gadus vecais ar mākslīgo skaistumu apsēstais Alvess sava mūža laikā piedzīvojis vairāk nekā 50 dažādas plastiskās operācijas un skaistuma procedūras.

Visvairāk cietis Alvesa deguntiņš. Pēdējo 15 mēnešu laikā šī viņa sejas zona operēta trīs reizes. Viena no procedūrām nebija pārāk veiksmīga, un dzīvā Kena smalko deguntiņu skāra ļoti nelāga infekcija.

Infekcijas rezultātā Alvesa degunā izveidojās caurums, kuru dakteriem vēlāk nācās aizlāpīt. Tiesa, vīrietis no savām kļūdām nav mācījies, un viņš atkal vēlas veikt rinoplastiku.

Ārzemju mediji, atsaucoties uz realitātes šovu "Botched", kurā kameras seko līdzi plastiskās ķirurģijas upuriem, vēsta, ka ārsti Alvesu brīdinājuši – ja viņa deguns atkal tiks operēts, tas pavisam nopūs.

Dakteri "dzīvajam Kenam" skaidrojuši, ka audi viņa degunā esot tik bojāti, ka tie atmirs pavisam, ja viņš atkārtoti gulsies zem skalpeļa. Turklāt tā nav vienīgā ķibele.

Alvesam ir apgrūtināta elpošana. Vīrieša deguntiņš ir tik šaurs, ka tajā nenotiek gaisa apmaiņa. Būtībā viņš var elpot tikai caur muti.

Kā šovā skaidrojuši plastikas ķirurgi, viņi nekad iepriekš savā karjerā nav redzējuši tik briesmīgas pēcoperāciju komplikācijas. Savukārt Alvess knapi spējis valdīt asaras. "Man ir sajūta, ka es tūlīt apraudāšos. Esmu ļot noraizējies," skumji novilcis "dzīvais Kens".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!