Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma jūnija izskaņā kļuva par tēvu – viņa mīļotā sieva Sana laida pasaulē pirmdzimto dēliņu Kristianu. Lepnais tētis savus atbalstītājus šonedēļ iepriecinājis ar ļoti aizkustinošiem foto.

Timma "Instagram" tīklā padalījies ar momentuzņēmumu, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar dēliņu. "Tava pirmā ieelpa lika aizsisties mūsu elpai," bildes aprakstā vēstījis basketbolists.

Tāpat arī sportists padalījies ar fotogrāfiju, kurā viņš kopā ar sievu un ratiņos guļošo mazuli iemūžināts pastaigas laikā.

"Izbaudu šīs pastaigas," bildes aprakstā norādījis basketbolists, un abi foto aizkustinājuši daudzus – Timmas sekotāji spieduši sarkanās sirsniņas, komentāros apsveikuši jaunos vecākus un novēlējuši ģimenei laimi, veselību, saticību un izturību.

Jau vēstīts, ka Timmas un viņa sievas pirmdzimtais pasaulē nāca 25. jūnijā. Sportists īsajos "Instagram" video stāstos atklāja, ka puisītim dots vārds Kristians.

Jānis un Sana par precētu pāri kļuva 2016. gada vasaras sākumā. Kāzas notika Bahamu salās. Abi ir kopā jau aptuveni astoņus gadus.

Savukārt par gaidāmo ģimenes pieaugumu sportists savus fanus informēja šogad Valentīna dienā.

Enjoying these walks 🤟🏼

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on Jul 9, 2018 at 9:28am PDT

Your first breath took ours away!

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on Jul 8, 2018 at 7:10am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!