Foto: Instagram.com/emilybulea/
Studente Emīlija Bulea (attēla) no Kalifornijas ir ne tikai jauna, daiļa un talantīga, bet arī finansiāli nodrošināta. Turklāt viņai nenākas strādāt smagu darbu, lai sevi uzturētu. Jaunā sieviete gājusi vieglāko ceļu. Viņa uztur brīvas attiecības ar vairākiem tā dēvētajiem "cukura tētukiem" – turīgiem vīriešiem labākajos gados.

Emīlija lepni izklāstījusi savu pieredzi medijiem. ""Cukura tētuki" mani atbalsta finansiāli, un tas nozīmē, ka varu mierīgi studēt, neuztraucoties par to, ko es ēdīšu un kur ņemšu naudu, lai varētu iepirkties," "The Mirror" citējis "cukura mazulītes" sacīto. Emīlija bijusi gana drosmīga, lai ne tikai atklātu savu īsto vārdu, bet arī seju.

"Ja es gribu doties ceļojumā, es varu darīt visu, ko vēlos, jo finansiālā stabilitāte ļoti palīdz," klāstījusi Emīlija.

Tiesa, Emīlijai jau labu laiku ir nopietnas attiecības ar savu vienaudzi vārdā Džeks. Kad abi sākuši satikties, jaunā meitene paralēli aktīvi gājusi uz randiņiem arī ar "cukura tētukiem".

Laika gaitā attiecības ar Džeku kļuvušas daudz nopietnākas, un meitene nolēmusi, ka pienācis laiks viņam izstāstīt visu patiesību.

"Viņš bija šokā, kad viņam to visu izstāstīju. Mēs bijām aizgājuši uz sporta zāli, abi sēdējām uz soliņa, un es pateicu, ka man vēlāk paredzēts randiņš. Sākumā viņš gribēja nākt līdzi uz pilnīgi visiem maniem randiņiem, bet tad saprata, ka tā droši vien ir slikta doma," stāstījusi Emīlija.

Jaunā meitene ir novilkusi stingras robežas, kuras negrasās pārkāpt. Tā, piemēram, viņa nekad ar saviem sponsoriem neiesaistās intīmās attiecībās. Arī skūpsti ir tabu. Viss, ko Emīlija dara – pavada laiku kopā ar vīriešiem un saņem par to naudu.

Savukārt Emīlijas puisis ir pārliecināts – tiklīdz viņš atradīs darbu, mīļotā pārtrauks laika pavadīšanu ar sponsoriem. "Kamēr esmu koledžā, tas mani tik ļoti neuztrauc. Visiem vajag naudu," sacījis Džeks.

Savukārt, taujāta, vai šāds dzīvesstils nav pielīdzināms postitūcijai, Emīlija norādījusi, ka sabiedrībā iesakņojies pagalam greizs priekšstats par to, kas ir "cukura mazulīte".

"Eskorta meitenei maksā par seksuāliem pakalpojumiem. "Cukura mazulīte" var sniegt daudz dažādu lietu. Piemēram, apmierināt emocionālās vajadzības," piebildusi Emīlija.

@kopperandzinkswim ily

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Jan 18, 2017 at 4:04pm PST

Thanks for sailing w me in this blue heaven🌊💙@kimiellie @xioarleen

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Dec 16, 2016 at 10:54pm PST

Wrapped in a @sand_cloud towel & can't complain 💓🌊

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Dec 16, 2016 at 10:29pm PST

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Nov 7, 2016 at 4:32am PST

Fact: hair flipping is confirmed 80% more satisfying in Greece 🇬🇷😉 (PC: @monicalavinia )

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Oct 8, 2016 at 3:31pm PDT

Watch out SD, there's a girl from SB in town (and she's not going the speed limit)😜📍🚨😉😂🆘

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Oct 3, 2016 at 10:07pm PDT

Please forgive me for the Europe spam🌺🙏

A photo posted by Emily Bulea (@emilybulea) on Sep 18, 2016 at 7:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!