Foto: F64


Jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis, kas ik gadus vasarā risinās Jūrmalā, par pastāvīgu tradīciju kļuvis konkursantu un pieredzes bagātāko festivāla dalībnieku futbola mačs, bet šogad sportiskā sacensība pirmo reizi norisinājās Rīgā.

Līdz šim bija ierasts, ka Jaunā viļņa futbola mači notiek Jūrmalās pludmalē, bet šoreiz tā organizatori bija nolēmuši iepriecināt galvaspilsētas iedzīvotājus un bumbas dzenāšanai izvēlējušies Ķīpsalas pludmali.

Jaunā viļņa konkursantiem laukumā pretī stājās konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, orgkomitejs pārstāvis Aleksandrs Šenkmans, dziedātājs un komponists Arkādijs Ukupņiks, humoristi Aleksandrs Reva un Vladimirs Vinokurs un citi, un arī šoreiz pieredze guva virsroku pār jaunību, un mačā ar rezultātu 8:2 uzvarēja zvaigžņu komanda.

Klātienē baudīt jauniešu un viņu vecāko kolēģu sportisko sacensību bija ieradies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs ar savu palīdzi Ivetu Strautiņu (abi attēlā), kā arī uzņēmējs un sporta dzīves funkcionārs Kirovs Lipmans.
 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!