Foto: Kadrs no video

Dažādi stila padomi un pamācības ir starp populārākajiem YouTube krātuves video, bet ārvalstu stilīgajām meitenēm, kas citas māca krāsoties un ģērbties, tagad nopietnu konkurenci pieteikusi latviešu skolniece Evelīna (attēlā).

Uzņēmīgā meitene izveidojusi savu YouTube kanālu Makeuparevelinu, kurā, kā jau solīts nosaukumā, ikviens var uzzināt pareizus grima uzklāšanas noslēpumus, kā arī noderīgus padomus, kā iepirkties, izvēlēties kosmētiku, pašai pagatavot stilīgas mantiņas un darīt citas lietas, ko nu mūsdienu meitenītes dara.

Tuvojoties skolas gada sākumam, Evelīna ar draudzeņu palīdzību izveidojusi arī vairākus video ar lietderīgām pamācībām 1. septembrim un tālākajām skolas gaitām, un gan šie, gan citi meitenes veidotie video piesaistījuši gana lielu interneta lietotāju uzmanību - viņas YouTube kanālam ir jau pusotrs tūkstotis sekotāju.

Nepilnus 14 gadus vecā Evelīna, kuras dzīves moto esot "Kur ir kamera, tur esmu es", ir aktīva sociālo tīklu lietotāja - viņai ir savi konti arī Instagram un Twitter tīklos, kas tiek regulāri papildināti ar dažādām aktualitātēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!