Foto: Vida Press
Jauna skandāla epicentrā nonācis populārais amerikāņu triku meistars un iluzionists Deivids Bleins (attēlā pa kreisi) – viņš tiek apsūdzēts izvarošanā.

Ārzemju mediji vēsta, ka bijusī britu modele Nataša Prinsa Bleinu apsūdz izvarošanā. Sieviete norādījusi, ka seksuālais uzbrukums viņai noticis 2004. gada vasarā kādā privātā mājas ballītē Londonā.

Prinsa tolaik bijusi 21 gadu veca, un viņa apgalvo, ka Bleins viņu sazāļojis un piespiedis viņu nodarboties ar anālo seksu.

Izdevums "The Daily Beast" noskaidrojis, ka Skotlendjards Bleinu uzaicinājis ierasties Lielbritānijā uz nopratināšanu.
Foto: Vida Press – Nataša Prinsa

"Apsūdzība tika iesniegta jau pagājušā gada rudenī," izdevumam apstiprināts Skotlendjardā. Tāpat arī pārstāvis norādījis, ka izmeklēšana joprojām ir procesā un neviens nav apcietināts.

Tiesa, mediji par bijušās modeles apsūdzībām pret iluzionistu uzzinājuši tikai tagad, kad pasaules šovbiznesā viens pēc otra gaismā tiek celti skandāli par seksuālu vardarbību pret sievietēm.

Tā, piemēram, viens no šī brīža nīstākajiem vīriem Holivudā ir ietekmīgais producents Hārvijs Vainstīns, kuru vairākas slavenas aktrises šoruden apsūdzējušas par seksuālu uzmākšanos.

Mediji sazinājušies ar Bleina pārstāvi un noskaidrojuši – viņš kategoriski noliedz, ka jebkad būtu izvarojis vai seksuāli aizskāris kādu sievieti. "Ja tiks ierosināta lieta, mans klients ir gatavs sadarboties, jo viņam nav nekas slēpjas," teikts iluzionista pārstāvja komentārā medijiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!