Foto: Vida Press
Amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina (attēlā) daudzo plastisko operāciju radīto seku dēļ publiskajā telpā tiek dēvēta par Kaķsievieti. Nelabvēļi uzskata, ka viņa neatgriezeniski izķēmojusi savu seju, savukārt pati Džoslīna ir apņēmusies turpināt mākslīgi uzlabot savu izskatu.

Šobrīd 76 gadu vecā dāma laika gaitā iztērējusi vairāk nekā sešus miljonus ASV dolāru par simtiem dažādu procedūru un plastisko operāciju. Tiesa, viņa labprāt atkal gultos zem skalpeļa.

"Esmu sev nosolījusies, ka turpināšu veikt operācijas vēl nākamos desmit gadus, un tad es varētu apstāties," intervijā britu izdevumam "Sunday People" sacījusi Vaildenšteina.

Viņa strikti noliegusi, ka būtu atkarīga no plastiskajām operācijām. "Tā nav atkarība. Es vienkārši neesmu nelabvēlīgi noskaņota pret operācijām. Es ar lielāko prieku veiktu vēl operācijas, ja man būtu sajūta, ka tas ir nepieciešams," skaidrojusi sabiedrības dāma.

Vaildenšteina prātojusi – ja viņa nodzīvotu līdz 90 gadu vecumam, iespējams, kļūtu par pasaulē vecāko cilvēku, kam veiktas plastiskās operācijas.

Pirmā operācija Kaķsievietei veikta septiņdesmito gadu izskaņā. Tolaik viņa jau bija apprecējusies ar Aleku Valdenšteinu – bagātnieku, kurš nāca no turīgas franču izcelsmes mākslas tirgotāju ģimenes. Savukārt deviņdesmito gadu izskaņā šī savienība piedzīvoja krahu.

Daudzi uzskata, ka Džoslīna plastiskajām operācijām pievērsusies, jo vēlējusies pēc iespējas vairāk līdzināties lūsim. Lielais kaķis savulaik bijis viņas mājdzīvnieks.

"Lūsim ir perfektas acis," intervijā sacījusi Vaildenšteina, piebilstot, ka viņas sejas panti vienmēr atgādinājuši kaķa vaibstus.

"Ja es jums parādītu savas vecmāmiņas fotogrāfijas, jūs redzētu šīs acis – kaķacis – un augstus vaigu kaulus," piebildusi ekstravagantā dāma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!