Foto: AP/Scanpix/LETA
Sestdien, 19. maijā, miljoniem ļaužu visā pasaulē tiešraidē sekoja līdzi Lielbritānijas prinča Harija un bijušās amerikāņu aktrises Meganas Mārklas skaistajām kāzām. Kensingtonas pils šonedēļ izplatījusi trīs oficiālos pāra kāzu foto.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana precējās Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī. Pēc aptuveni stundu garās ceremonijas jaunlaulātie zirgu pajūgā devās izbraucienā cauri pilsētai.

Brauciens noslēdzās Vindzoras pilī, kur uzreiz arī tapuši oficiālie kāzu foto, un pirmdien, 21. maijā, tie sniegti plašākas sabiedrības novērtējumam.

Kā vēstījis Kensingtonas pils "Twitter" konts, bildes uzņēmis fotogrāfs Aleksis Lubomirskis. Viens no momentuzņēmumiem ir melnbalts, un tajā uz kāpnēm iemūžināti jaunais vīrs un jaunā sieva.

"Viņi bija ļoti laimīgi, ka savu dienu varēja pavadīt kopā ar visiem, kas bija sapulcējušies Vindzorā, un tiem, kuri sekoja līdzi televīzijā Apvienotajā Karalistē, Nāciju Sadraudzības valstīs un citur pasaulē," vēstīts tviterī.

Karaliskās ģimenes fani iepriecināti arī ar foto, kurā Megana un Harijs Vindzoras pilī pozē kopā ar bērniņiem, kas līgavu pavadīja pie altāra. Viņu vidū ir arī Harija brāļa prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas atvases princis Džordžs un princese Šarlote.

Tāpat arī jaunais pāris tapis iemūžināts kopā ar karalisko ģimeni, tajā skaitā arī karalieni Elizabeti II un viņas dzīvesbiedru princi Filipu, un Meganas mammu Doriju Raglendu.

Atgādinām, ka princis Harijs un Megana Mārkla pēc kāzām tikuši pie tituliem Saseksas hercogs un hercogiene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!