Foto: Vida Press
Kamēr vieni mocās ar atkarību no alkohola un nikotīna, citi mūsdienās ir apsēsti ar plastiskajām operācijām. Pastiprinātu mediju ievērību izpelnījušās divas Lielbritānijā dzīvojošas sievietes, kuras kopumā iztērējušās gandrīz 75 tūkstošus eiro, lai pārveidotu savas sejas un ķermeni.

38 gadus vecā Džordžīna Klārka un 20 gadus jaunā Keila (abas attēlā) ir māte un meita. Abas sievietes ir gluži vai apsēstas ar britu modeli un sabiedrības dāmu Keitiju Praisu. Pēdējos gados sievietes iztērējušas lielu naudu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savam elkam.

Kā vēsta britu mediji, apsēstība ar modeli Džordžīnai aizsākusies pirms vairākiem gadiem, kad viņa izdevuma The Sun trešajā lapaspusē ieraudzījusi puspliku Keitiju. Klārkas prātā iesēdusies doma, ka Praisa ir sievietes ideāls, un laika gaitā šo uzskatu viņa "iepotējusi" arī savas meitas smadzenēs.

Kad Keila bija vien 11 gadus veca, viņas māmiņa bija jau tiktāl "nozombējusi" savu meitu, ka viņa sāka sapņot par krūšu palielināšanas operāciju. Pusaudzes gados meitene visu kabatas naudu tērēja, lai pieaudzētu mākslīgos nagus un skropstas.

14 gadu vecumā Džordžīna savai meitai nosponsorēja matu pieaudzēšanas procedūru, savukārt pāris gadus vēlāk, kad mazulīte bija sasniegusi pilngadību, Keila sāka strādāt par striptīza dejotāju, lai nopelnītu naudiņu plastiskajām operācijām.

Laika gaitā viņai uzradies arī sponsors jeb sugar daddy - gandrīz sešdesmit gadus vecs kungs, kurš viņai katru nedēļu maksā 1100 eiro, lai Keila ar viņu pavadītu laiku. Meitene joprojām turpina strādāt arī par striptīza dejotāju, un viņa maksā ne tikai par savām, bet arī mammas plastiskajām operācijām.


Tiesa, abas sievietes pagaidām vēl nav sasniegušas ideālu. Lai gan viņas tikušas pie krūšu implantiem un savām sejām veikušas virkni dažādu plastisko operāciju, mamma un meita negrasās apstāties. Drīzumā implanti tiks ievietoti arī Džordžīnas un Keilas dibenos.

"Kad Keila man pateica, ka vēlas palielināt krūtis un veikt plastiskās operācijas, es biju ļoti priecīga. Es vienmēr biju cerējusi, ka viņa vēlēsies to darīt. Es ar viņu ļoti lepojos.

Man nav iebildumu pret to, ka Keila dejo striptīzu un tiekas ar gados vecu vīrieti, lai samaksātu par mūsu plastiskajām operācijām, jo mēs taču izdzīvojam savu sapni," vairākās intervijās atklājusi ar Keitiju Praisu apsēstā Džordžīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!