Foto: Privātais arhīvs
Viņa ir galvenā dzeltenās preses varone, pozē pikantās foto sesijās, vada savu realitātes šovu, ir apģērba zīmola īpašniece ar daudziem miljoniem bankā. Tāpēc nav brīnums, ka daudzas sievietes Kimu Kardašjanu izraugās par savu ideālu, kuram līdzināties.

Tomēr, kā izrādās, ne tikai sievietes, jo viens no Kardašjanas kvēlākajiem pielūdzējiem ir īsts vīrietis - 23 gadus vecais Džordans Džeimss Pārks (attēlā), kurš cenšas izskatīties pēc iespējas līdzīgāks savam elkam.

Džordans strādā par grima mākslinieku, un, lai līdzinātos Kardašjanai, pārcietis virkni plastisko un kosmētisko operāciju, kas kopumā viņam aizmaksājušas 150 000 ASV dolāru.

Izdevumam The Sun Džordans pastāstījis, ka 33 gadus vecajā Kardašjanā iemīlējies, kad ieraudzījis viņu televīzijas šovā Keeping up with the Kardashians.

"Man patīk pilnīgi viss, ko viņa dara! Viņu ir visu laiku izcilākā sieviete! Viņas āda ir perfekta, viņas mati ir izcili un viņa visa ir ideāla," jūsmojis Džordans.

Lai līdzinātos Kimai, jaunais pielūdzējs devies pie dakteriem, kur viņam veiktas 50 kosmētiskās procedūras, ieskaitot botoksu, lūpu un vaigu fillerus, uzacu tetovējumus un matu noņemšanu ar lāzera palīdzību.

Protams, ne visi cilvēki priecājas par šādu ērmu, taču Džordanam par to nospļauties - galvenais ir līdzināties Kardašjanai.

"Es smejos, kad cilvēki man mēģina aizrādīt, ka es izskatos izkropļots vai neīsts. Vai tad viņiem šķiet, ka es tiecos pēc dabiska izskata? Ja tā būtu, es prasītu atpakaļ savu naudu," komentējis Džordans, kurš reizēm valkā tās pašas drēbes, kuras viņa apbrīnotā Kima.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!