Foto: Privātais arhīvs
Latviešu puišu striptīza grupas "Male Empire Night out Show" ("MEN'$") direktors un viens no dejotājiem Arvīds Ķiršakmens (attēlā) uzskata, ka vīrietim svarīga iezīme ir vīrišķība. Ja dzīvesstila izdevumos un portālos bieži lasāmi ieteikumi sievietēm, kā kļūt sievišķīgām, tad stiprā dzimuma pārstāvji tiek apdalīti, un te nu talkā nāk Ķiršakmens.

Nevajag skriet pakaļ modei

Foto: Privātais arhīvs
"Varu droši teikt, ka es neskrienu pakaļ modei. Ja modē būs, piemēram, bikses ar paplatinātiem staru galiem, tad tās noteikti nebūs mana skapja plauktā," uzsver Ķiršakmens, kurš izvēlas klasiska stila apģērbu un iesaka šādu stilu izvēlēties arī citiem.

"Klasika liek vīrietim izskatīties vīrišķīgi un pašpārliecināti. Man patīk tikai un vienīgi gaišie un košie toņi, pa retam uzvelku arī kādu melnas krāsas apģērbu," savas garderobes izvēles paradumus izvērtē Ķiršakmens un uzskata, ka labāk akli nesekot modei, jo tā nereti var nošaut greizi.

"Man arī patīk oriģinālas lietas ar vārdu un zīmoli, piemēram, "Hugo Boss", "Armani", "Calvin Klein"," savus iecienītākos brendus uzskaita Ķiršakmens.

Jārūpējas par savu garīgo un fizisko labsajūtu

Foto: Privātais arhīvs
"Lai uzturētu sevi labā, fiziskā formā jāievēro veselīgs uzturs, otrkārt fiziskas aktivitātes vismaz trīs reizes nedēļā, kā arī labs miegs," uz savas ādas pārbaudīto iesaka Ķiršakmens.

Viņa fiziskā "skaistuma arsenāls" ir solārija apmeklējums, kā arī iecienītās "Calvin Klein" smaržas. Piedomāts tiek arī pie matu griezuma – frizieri Ķiršakmens apmeklē vismaz divas reizes mēnesī. Ķiršakmens gan iesaka nepārspīlēt ar skaistuma vairošanas procedūrām. Piemēram, solāriju viņš apmeklē galvenokārt tāpēc, ka to pieprasa viņa darba specifika.

Garīgo labsajūtu dejotājs iesaka gūt, sasniedzot izvirzītos mērķus, taču spēku ik pa laikam var pasmelties kopīgās tikšanās ar draugiem. Viņš šādās reizēs atļaujas uzpīpēt ūdenspīpi.

Dejotājs uzskata, ka arī pret savām vājībām ir jābūt saprotošam. Viņa vājība ir saldumi.

"Pārāk sevi mīlu, lai atteiktos no kāda salduma," vaļsirdīgs ir puisis.

Jāizturas ar cieņu pret sievietēm

Foto: Privātais arhīvs
"Vīrišķības pazīme noteikti ir nerunāt tukšu un turēt doto vārdu," pārliecinājies ir Ķiršakmens un, runājot par sievietēm, uzskata, ka pret viņām ir jāizturas ar cieņu, pieklājību un pašapziņu.

"Manuprāt, sievietēm patīk tāds vīrietis, kas ir mērķtiecīgs, inteliģents un kuram piemīt laba humora izjūta. Tāds vīrietis, kurš spēj cienīgi izturēties un atbalstīt sievieti, kad tas ir nepieciešams," pauž dejotājs.

Par svarīgu niansi viņš uzskata arī dāmas aplaimošanu ar cildinošiem vārdiem, tāpēc ar komplimentiem Ķiršakmens mudina neskopoties, jo uzskata, ka tie "nekad neizies no modes".

"Sievietes vienmēr ir novērtējušas un novērtēs vīrišķību, tāpēc ir jābūt džentlmenim. Kā saka – neesi bāba, un viss!" stiprajam dzimumam iesaka Ķiršakmens.

Jāizvairās no sevis salīdzināšanas ar citiem

Foto: Privātais arhīvs
"Ja vīrietis nepārtraukti mēģina sevi salīdzināt ar citiem, tad viņš nespēj sevi attīstīt un stāv uz vietas. Lai kļūtu par individualitāti un spēcīgu personību, viņam ir jāizveido savs ideālais tēls," sapratis ir dejotājs.

Lai iepriekšminēto panāktu, viņš iesaka sākt dzīvot pastāvīgu dzīvi un pārdomāt savus dzīves mērķus un veidus, kā tos sasniegt.

"Svarīgi ir nodarboties arī ar sportu, jo ir pierādīts, ka tas gan paceļ pašapziņu, gan uzlabo fizisko izskatu. Nedrīkst baidīties pieņemt komplimentus," lielākai pašapziņai mudina Ķiršakmens.

"Esiet mazliet skarbie vīrieši, un cilvēki pret jums sāks izturēties ar cieņu!" citiem Latvijas vīriešiem iesaka Ķiršakmens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!