Foto: Vida Press
Ar plastiskajām operācijām apsēstās amerikāņu sabiedrības dāmas Džoslīnas Vaildenšteinas, kura tiek dēvēta par Kaķsievieti, dzīvē noticis negaidīts pavērsiens – viņa saderinājusies ar savu ilggadējo draugu, modes mākslinieku Loidu Kleinu (abi attēlā).

Bildinājums izskanējis Kaķsievietes 77 gadu dzimšanas dienas priekšvakarā (dažos avotos gan minēts, ka viņa šobrīd ir 71 gadu veca). Loids mīļotajai pasniedzis satriecoši skaistu saderināšanās gredzenu ar 32 karātu briljantu. Viņa teikusi jāvārdu.

Loids pats radījis melnā zelta un platīna saderināšanās gredzena dizainu. Savukārt bildinājumu viņš aizvadītajā mēnesī izteicis romantiskās vakariņās Maiamibīčas savrupnamā "Casa Casuarina", kas savulaik piederēja slavenaja modes dizainerim Džanni Versačem.

"Tas bija romantiski, teatrāli un brīnišķīgi," 50 gadus vecais Loids saderināšanos komentējis izdevumam "DailyMail.com".

Savukārt Kaķsieviete uzsvērusi – lai gan saderināšanās gredzens esot vērts vairākus miljonus ASV dolāru, viņai pats svarīgākais esot tas, ka bildinājums bijis sirsnīgs un patiess.

"Tam nav nozīmes, cik daudz tas maksā. Man ir daudz gredzenu un rotaslietu. Bet šis man ir īpaši mīļš, jo tas dāvināts no sirds," sacījusi kolorītā līgava.

Jāatzīmē, ka aizvadītā gada decembrī Kaķsieviete un viņas mīļotais sarīkoja skaļu skandālu. Džoslīna ar šķērēm uzbruka Loidam un apskādējā viņa seju. Vēlāk viņa apgalvoja, ka Loids, ar kuru viņa kopā nu jau ir 14 gadus, viņu apzadzis un viņai uzbrucis.

Savukārt plašāku atpazīstamību Džoslīna izpelnījās deviņdesmito gadu izskaņā, kad tika šķirta viņas un Aleka Vaildenšteina, kurš nāca no ļoti turīgas franču izcelsmes mākslas tirgotāju ģimenes, laulība.

Kaķsieviete bijušo vīru pieķēra gultā ar jauniņu krievu modeli, un šķiršanās prāva ilga divus gadus. Pēc šķiršanās Džoslīna tika nodrošināta līdz mūža galam – viņa no Vaildenšteina piedzina vairākus miljardus ASV dolāru, kā arī ikgadēju prēmiju vairāku miljonu apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!