Foto: Privātais arhīvs

Par spīti tam, ka kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) šobrīd piedzīvo radošo krīzi, jo saplīsis viņas galvenais darba instruments – portatīvais dators –, mūziķes slava iet pa priekšu viņas komponētajiem skaņdarbiem, un beidzot dziedātājas vārds izskanējis arī ārpus Latvijas robežām.

Jau vēstīts, ka Inese pēdējos mēnešos piedzīvojusi dažādas likstas un viņas dzīvē iestājusies melnā svītra, taču pati māksliniece par to neskumst - Saulīte joprojām nav atmetusi cerību, ka kāds labdaris viņai uzdāvinās "kompi", bet, kamēr tas nav noticis, viņa turpina izsapņot sapni par lielo skatuvi.

Lai gan māksliniece jau ilgu laiku sabiedrību nav iepriecinājusi ar jaunām kompozīcijām, uzticamākie fani joprojām seko līdzi viņas profesionālajām gaitām, un šonedēļ Kombuļu Ineses vārds izskanējis plašākā mērogā - viņa sniegusi interviju Anglijas latviešu veidotajā radio On FM.

Šī raidstacija dzirdama tikai Lielbritānijas teritorijā, taču, pateicoties interneta neierobežotajiem plašumiem, On FM aktuālās intervijas iespējams noklausīties arī Latvijā, un šonedēļ radio ēterā beidzot izskanēja Kombuļu Ineses balss.

Inese radio pastāstīja par savām muzikālajām gaitām un karjeras pirmsākumiem. Tāpat viņa atklāja arī to, kā iepazinās ar mīļoto vīrieti Paskvāli Adario, un faktu, kurš jau gadiem nomoka daudzus latviešus - cik maksā Ineses koncerts.

Kā pastāstīja māksliniece, par vienu vakaru viņa prasot 280 eiro, un šajā summā ietilpstot gan transporta izdevumi, gan muzikāls priekšnesums, gan konkursi ar balvām, gan karaoke un vēl daudzi un dažādi pārsteigumi.

Jāatzīmē, ka apķērīgā Kombuļu Inese sev atvēlēto ētera laiku izmantoja arī lietderīgos nolūkos - viņa kārtējo reizi atgādināja, ka meklē kādu labdari, kurš būtu gatavs viņai uzdāvināt datoru.

Pilno intervijas versiju iespējams nosklausīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!