Foto: Instagram.com/richkidsofswiss/
Publiskajā telpā klīst dažādi nostāsti un asprātīgi jociņi par to, cik lepni ļaudis dzīvo Šveicē. Labāk nevis ticēt leģendām, bet pašiem savām acīm apskatīties, cik liela daļa no tā visa ir patiesība.

Ārzemju mediji satraukti vēsta, ka sociālajā tīklā "Instagram" sarosījušies Šveices jaunbagātnieki. Aizvadītā gada vasaras izskaņā "Instagram" tīklā tapis foto blogs, kurā tiek publicētas šīs valsts turīgo jauniešu dzīvesstila bildītes. Tomēr popularitātes vilni foto blogs sasniedzis tikai tagad.

Neilgā laikā tas sapulcējis vairāk nekā 17 tūkstošus sekotāju, kas jau iepriecināti ar vairākiem desmitiem krāšņu un glamūrīgu kadru, kas iemieso luksusu, dzīves baudīšanu un naudas šķērdēšanu tā, it kā rītdiena nekad nepienāktu.

Šveices bagāto vecāku bērneļi eleganti zīmējas ar smalkiem pulksteņiem, šikiem superautiņiem un eksotiskiem ceļojumiem. Savukārt gardas un retas delikateses tiek noskalots ar izmeklētu šampanieti, bet slapjie lūpu kaktiņi tiek apslaucīti ar banknotēm.

How we like to travel🙏 #richlife #richkidsofswiss #richkidsofswitzerland #richkidsofinstagram #richlife #privatejet #fruits #girls #travel

A post shared by The Rich Kids of Switzerland👑 (@richkidsofswiss) on Jan 22, 2017 at 2:28pm PST

it's getting cold outside ❄️ #richkidsofinstagram #richkids #richkidsofswitzerland #breitling #goldwatch #mercedes #winteriscoming

A post shared by The Rich Kids of Switzerland👑 (@richkidsofswiss) on Oct 13, 2016 at 10:47am PDT

Its hot in st.tropez.lol#richlifestyle #richkidsofswitzerland #richbitch #sainttropez #girls #donperignon

A post shared by The Rich Kids of Switzerland👑 (@richkidsofswiss) on Aug 9, 2016 at 1:04pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!