Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA
Ja cilvēki ir ļoti populāri, daļu slavas pārmanto arī viņu atvases. Jau no dzimšanas brīža par šovbiznesa zvaigžņu bērniem interesējas gan mediji, gan sabiedrība, un tikai vecāku ziņā ir lemt, cik bieži cilvēkiem ļaut priecāties par mazuļa piemīlību un talantiem.

Viens no Krievijas šovbiznesa spilgtākajiem pāriem – daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko un producente Jana Rudkovska, kas tiek dēvēta par vienu no Krievijas "Instagram" aristokrātēm, - savu dēliņu Sašu padarījuši par īstu zvaigzni.

Šī gada sākumā puisēns atzīmēja četru gadu jubileju, un reti kurš viņa vienaudzis var lepoties ar tik aktīvu publisko dzīvi kā mazais Aleksandrs.

Viņam ir savs "Instagram" profils, bet arī lepnā māmiņa bieži dalās ar puisēna fotogrāfijām. Un to Sašam netrūkst – te viņš kopā ar ģimeni pozē kādam glancētam žurnālam, te vienkārši atpūšas kopā ar slavenajiem vecākiem.

Nesen publiskots foto no kādas fotosesijas amerikāņu bērnu dzīvesstila žurnālam "Hooligans Magazine" vairs nav ļāvis klusēt Pļuščenko ģimenes faniem – kā vēsta Krievijas mediji, uzsākta parakstu vākšana, lai mudinātu vecākus "beigt ņirgāties" par mazo Sašu.

Vietnē "Change.org" ievietotajā petīcijā "uzticīgie pielūdzēji" vēstījuši, ka zēna fotogrāfijās arvien biežāk iezogas bēdīgas notis – zēns izskatās izmocīts un nelaimīgs.

"Palūkojoties viņa sejā, redzams, ka puisēns dod nelaimes signālus, un mums nav tiesību stāvēt malā. Vecāki, dzenoties pēc honorāriem, atņem bērnam pašu svarīgāko – bērnību. Ir laiks to apturēt," teikts petīcijā, kurā Jana un Jevgeņijs lūgti pārtraukt nebeidzamos pārlidojumus un fotosesijas, kas jāpiedzīvo zēnam.

Pati petīcija vismaz pagaidām lielu atbalstu nav guvusi, un to parakstījuši vien daži desmiti cilvēku, tomēr diskusija par slavenību bērnu likteni turpinājusies dažādos interneta portālos un sociālajos tīklos, kur sabiedrība ierasti sadalījusies divās frontēs – kamēr vieni priecājas par slavenā pāra dēla panākumiem modes biznesā, citu piekrituši petīcijas autoriem, ka šāds dzīvesveids laupa bērnības priekus.

Сегодня у Саши @gnomgnomych -праздник .У нас в гостях -мировая звезда хоккея ,и наш друг - Александр Овечкин @aleksandrovechkinofficial 💪🏻 ps Приехал к нашему другу ,который купил благотворительный лот от @aleksandrovechkinofficial на @sos_by_lenaperminova и подарил Сашеньке @gnomgnomych клюшку которой играл весь сезон ) Саня, спасибо , ты не только гениальный спортсмен ,ты -Человечище! Удачи тебе , наша семья и наши друзья тебя очень любят , ты -фантастический 💪🏻💪🏻💪🏻

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Aug 26, 2017 at 9:46am PDT

Доброе утро ) 🍁На съёмках для престижного международного американского журнала @hooligansmagazine , посвящённого искусству детской моды . Спасибо моей команде в лице : @olesjamueller @karenlebrati @sebastienpoirierbeauty за потрясающую Съёмку и вдохновение ! Я хотел передать образ мальчика живущего на берегах Сены у Нотр Дама- по теме "Дикари" , заданного изданием для их предстоящего выпуска, надеюсь у меня это получилось ) 🍂 #alexplushenko #fashionboy #topministarmodels

A post shared by Гном Гномыч (А. Плющенко) (@gnomgnomych) on Sep 7, 2017 at 12:36am PDT

Доброе утро 💙 photo by @alena.kunda.photography #alexplushenko

A post shared by Гном Гномыч (А. Плющенко) (@gnomgnomych) on Aug 26, 2017 at 12:48am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!