Foto: Privātais arhīvs

Pirms vairākiem gadiem mediji slavas saulītē izcēla krievu kultūristi Jūliju Vinsu. Ļaužu uzmanību piesaistīja viņas glītā sejiņa, kuras dēļ meitene tika salīdzināta ar eņģeli un lellīti. Gadu gaitā viņas slava augusi, un šobrīd sportiste jau var lepoties ar iespaidīgu atbalstītāju armiju.

Jūlijai, kura ir uzaugusi Krievijas pilsētā Engelsā, maijā apritēs 22 gadi. Viņa joprojām cītīgi nodarbojas ar smagumu cilāšanu un muskuļu audzēšanu. Tiesa, vērā ņemamus panākumus sportā sacīkstēs viņa līdz šim nav guvusi, tomēr tas, šķiet, nemaz arī nav būtiski.

Jaunās sievietes veiksmes atslēga ir viņas neparastais izskats. Daudzi uzskata, ka sieviete, kura pievērsusies kultūrismam, ar laiku sāk līdzināties vīrietim. Tomēr Jūlija lauž šo stereotipu, pierādot, ka iespaidīgs muskuļu reljefs var iet roku rokā ar sievišķību.

Jūlijas glītā, piemīlīgā sejiņa ir apbūrusi daudzus, un meitene savu daili labprāt arī izceļ ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību. Viņa intervijās savulaik stāstījusi, ka arī pirms treniņiem vienmēr uzkrāsojas, jo vēlas izskatīties skaisti arī sporta zālē.

Jūlijas "Instagram" sekotāju skaits nu jau pārsniedz 700 tūkstošu atzīmi, un meitene savu popularitāti veiksmīgi pārvērtusi biznesā, savos publicētajos foto iekļaujot reklāmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!