Foto: Instagram.com/missalena.92/

23 gadus vecā krievu modele un sabiedrības dāma Aļona Šiškova (attēlā), kura ir repera Timati meitiņas Alisas mamma, kļuvusi par interneta huligānu upuri – komentētāji zobojušies par viņas slaido augumu un šausminājušies, ka meitene ir pārāk izdēdējusi.

Aļona nereti tiek dēvēta par Krievijas Meganu Foksu. Viņa pozējusi neskaitāmās reklāmas kampaņās, gozējusies glancētajos žurnālos, izrādījusi augumu apakšveļā un vairākkārt iekļauta šīs zemes skaistāko un seksīgāko sieviešu apkopojumos.

Modele, kura audzina savu un Timati divus gadus vecu meitiņu, ļoti aktīvi darbojas sociālajā tīklā "Instagram", kur viņai jau ir vairāk nekā četri miljoni sekotāju. Daiļaviņa labprāt atrāda ne tikai savas profesionālās, bet arī ikdienas gaitas.

Tiesa, bildes, ko pēdējā laikā viņa publicējusi, ļoti satraukušas fanus. Komentāru sadaļā ļaudis šausminājušies, ka Aļona ļoti izdēdējusi un kļuvusi tik tieviņa, ka no viņas ādas izspiežas kaulu aprises.

Neskaitāmi modeles pielūdzēji pavēstījuši, ka ir norūpējušies par Aļonas veselības stāvokli, savukārt skauģi un nelabvēļi šo situāciju izmantojuši, lai publiski paņirgātos par Krievijas Meganu Foksu.

Daži nelabvēļi bijuši īpaši rupji un apsaukājuši Aļonu par "anorektiķi-citplanētieti". Skarbi pret repera Timati bijušo draudzeni un meitiņas mammu bijuši arī Krievijas tenku portāli.

Šī iemesla dēļ daiļaviņai nācies publiski taisnoties un aizstāvēt savu ķermeni. Aļona apgalvojusi, ka viņas slaidums ir treniņu un veselīga uztura rezultāts, turklāt viņa pati ar savu izskatu ir pilnībā apmierināti.

Tas gan nav nomierinājis fanus, un tie joprojām sociālajos tīklos aicina Alenu beidzot normāli paēst.

@pilatespmp 💪🏻

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Aug 21, 2016 at 3:26am PDT

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Aug 22, 2016 at 11:59am PDT

Это небо...💙

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Aug 14, 2016 at 3:18am PDT

У каждой из нас в гардеробе есть вещи, обувь, которые не носим - куплены к определенному случаю или просто разочаровали. Надетые 1-2 раза, они потом лежат, занимая место. Девочки, хочу посоветовать вам очень нужный в таких случаях ресурс @f.b.l.store. Здесь можно не только пристроить свои, но и подобрать оригинальные, брендовые вещи!🤗👠👜💍😉 Для меня это очень удобный способ освобождения переполненных шкафов ❤ А какие варианты есть у вас?

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Aug 5, 2016 at 1:11am PDT

🖖🏻

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Aug 4, 2016 at 4:17am PDT

💕💕💕

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jul 27, 2016 at 4:20am PDT

💪🏻💪🏻💪🏻

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jul 24, 2016 at 2:18am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!