Foto: Privātais arhīvs
Kristīna Pimenova vēl nav pabeigusi sākumskolu, bet jau ir izpelnījusies titulus "nākamā topmodele" un "skaistākā meitenīte pasaulē" – vismaz tā viņu godā pasaules mediji, modes eksperti un neskaitāmie pielūdzēji sociālajos tīkos.

Gandrīz deviņus gadus vecās skolniece dzīvo tādu dzīvi, par kuru sapņo daudzas pieaugušas meitenes, bet viņas fotogrāfijas tiek apspriestas gan no sajūsminātu atbalstītāju, gan nelabvēļu puses.

Kristīna ir dzimusi 2005. gada 27. decembrī Maskavā, un modes pasaulē ir jau kopš trīs gadu vecuma - tieši šajā vecumā viņas māte, bijusī modele Glikērija Širokova, viņu atdeva jauno modelīšu skolā.

Viņas tētis ir pazīstamais futbolists Ruslans Pimenovs, un, šķiet, arī viņam nav nekādu iebildumu pret meitas agrīno debiju modes pasaulē.

Meitenes gaitām sociālajā tīklā Facebook seko vairāk nekā 2,1 miljons cilvēku, bet Instagram fanu skaits sasniedzis 300 tūkstošus, kas ir pat vairāk nekā šī brīža slavenākajai Krievijas modelei Natālijai Vodjanovai.

Savā maigajā vecumā Kristīna jau sadarbojusies ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Dolce&Gabbana, Vogue, Roberto Cavalli, Kinder, Benetton un daudziem citiem, un nākotnes izredzes modes pasaulē viņai ir vairāk nekā izcilas.

Kamēr meitenes pielūdzēji un nelabvēļi lauž šķēpus par "eņģeļa sejiņu" vai "bērnības nozagšanu", pati Kristīna nekādos dialogos ar faniem neielaižas un turpina savu veiksmīgo karjeru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!