Krievijā pēdējās pāris dienās par vienu no apspriestākajām personām kļuvusi kāda bērnudārza audzinātāja no Kazaņas, kura publiskajā telpā raisījusi karstas diskusijas par to, kā vispareizāk būtu jāuzvedas sievietei, kura ikdienā strādā ar maziem bērniem.

Šī trača vaininiece ir divdesmitgadīgā auklīte Anna Dolbača (attēlā), kura pāris dienās kļuvusi par vietējā mēroga slavenību pateicoties tam, ka ir aktīva sociālo tīklu lietotāja un tīmeklī visai bieži publicē savas privātās fotogrāfijas.

Annai ir izveidots Instagram foto blogs, un viņa arī reģistrējusies tīmekļa vietnē Vkontakte.ru, kur savākusi visai ievērojamu sekotāju skaitu, un, kā zināms, neiztrūkstoša lieta sociālajos tīklos ir bilžu publicēšana, ko iecienījusi arī jauniņā bērnudārza audzinātāja.

Auklīte regulāri publicē attēlus, kuri jebkuras citas divedesmitgadnieces sociālo tīklu profilos, iespējams, ne ar ko īpašu neizceltos, bet, tā kā ikdienā Anna strādā bērnudārzā un aprūpē mazuļus, daudzi uzskata, ka viņas bildes ir pārāk atklātas un izaicinošas.

Audzinātājas Instagram foto blogā ir publicēti vairāki attēli, kuros pievilcīgā auklīte pozē krūšturī, pavisam īsos bruncīšos, pieguļošos topiņos ar lieliem izgriezumiem, dažādās seksīgās pozās un citos brīžos, kas lielākajai daļai sabiedrības šķiet nepieņemami un pat perversi.

Daudzi vecāki uzskata, ka Anna ir pārāk seksīga, lai strādātu bērnudārzā. Tāpat tiek pausts viedoklis, ka, publiskojot savu privāto dzīvi, audzinātāja bērniem rāda sliktu piemēru. Jāpiemin, ka vēl lielāku sašutumu raisījis fakts, ka Dolbača publicējusi arī attēlus, kuros redzami viņas aprūpētie mazuļi.

Tiesa, neiztrūkst arī tādi, kas šo traci sauc par pilnīgām muļķībām un meiteni aizstāv - katra cilvēka privātā dzīve esot tikai viņa darīšana, un Anna nav pelnījusi visus šos pārmetumus, jo ikdienā meitene esot godprātīga un laba audzinātāja, bet tas, ko Dolbača dara pēc darba laika beigām, ir tikai viņas ziņā.

Jāpiebilst, ka velns nav tik melns, kā viņu mēdz mālēt - interneta plašumos tagad saradies vesels lērums viltus profilu, kuros bildes, kas nozagtas no Annas sociālo tīklu kontiem, samaisītas kopā ar dažādiem erotiska rakstura attēliem.

Bildēs redzamās meitenes ir ļoti līdzīgas Dolbačai, un vairāki vecāki uz "viltotajām Annām" patiešām uzķērušies un noticējuši, ka viņu bērnu auklīte publicē arī ļoti nepiedienīgus attēlus un pat kailfoto.

Savukārt bildes, kurās redzami mazuļi, kurus ikdienā Anna bērnudārzā aprūpē un pieskata, viņa no savu sociālo tīklu kontiem izdzēsusi, taču ne velti mēdz sacīt, ka internets neko neaizmirst - attēli nekur nav pazuduši un tie joprojām atrodami tīmeklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!