Foto: Vida Press

Marta izskaņā Portugālē bija ieradusies Brazīlijas skaistākā dibena īpašniece Ērika Kanela (attēlā). Daiļava medijiem steigusi palielīties, ka viņu uz randiņu uzaicinājis portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu. Tiesa, sportists viņai sagādājis lielu vilšanos.

Ērika, kura pērn uzvarēja ikgadējā Brazīlijas smukāko dupšu konkursā "Miss Bum Bum", aizvadītajā mēnesī Portugālē piedalījās attiecību realitātes šova filmēšanā. Arī Ronaldu garām nebija paslīdējis fakts, ka valšķīgā daiļava ieradusies Eiropā.

Lai gan Ronaldu publiskais tēls liecina, ka viņš šobrīd ir aizņemts vīrietis, Kanela medijiem klāstījusi, ka futbolists metis uz viņu acis un pat uzaicinājis uz tikšanos.

Kā medijiem skaidrojusi Ērika, Ronaldu vispirms viņai nosūtījis ziņu sociālajā tīklā "Instagram". Vēlāk čatiņš turpinājies "WhatsApp" aplikācijā. Futbolists simpātiskajai brazīlietei piedāvājis satikties, un viņa, protams, piekritusi.

"Es viņam paskaidroju, ka man ieplānots lidot atpakaļ uz Brazīliju, bet apsolīju, ka mēģināšu savus plānus izmainīt. Viņš man teica, ka ļoti gribētu iepazīties ar mani tuvāk. Laimīgā kārtā man izdevās pārcelt lidojumu," medijiem klāstījusi Ērika.
Foto: Reuters/Scanpix

Viņa šo priecīgo ziņu pavēstījusi Ronaldu, kurš, būdams īstens džentlmenis, piesolījis, ka pulksten astoņos vakarā viņš modelei uz viesnīcu nosūtīs pakaļ automašīnu.

Tiesa, Ēriku piemeklējusi nelāga ķibele. Viņas telefons pēkšņi sācis niķoties, bet, kad skaistule beidzot izlasījusi futbolista ziņas, viņa aptvērusi, ka jau kavē tikšanos. Modele pa galvu, pa kaklu metusies ārā no viesnīcas. Labā ziņa – automašīna joprojām viņu gaidījusi. Turklāt spēkratā sēdējis arī Ronaldu.

"Mašīnā es ar viņu parunāju, un viņš bija ļoti nokaitināts. Viņš pret mani izturējās nedaudz rupji, un man tas nepatika. Viņš man teica, ka viņam neesot laika, jo paredzētas citas tikšanās. Savukārt es atbildēju, ka neesmu nekāda 15 minūšu vai pusotras stundas meitene, un izkāpu no mašīnas.

Es labprāt būtu gribējusi ar viņu kopā kaut kur aiziet, bet viņš mani tikai gribēja izmantot un uztvēra kā lietu," sūkstījusies Kanela.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!