Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā gada izskaņā priecīgas pārmaiņas skārušas šovā Okartes skatuve iepazīto dziedātāju Kristīni Šomasi (attēlā) – viņa izveidojusi attiecības un atkal ir iemīlējusies.

Mūziķe šobrīd jūtas ļoti laimīga, un savas attiecības viņa necenšas slēpt - sociālajos tīklos Kristīne jau publicējusi vairākus foto ar savu otro pusīti. Tiesa, publiskajā telpā viņa par šiem jaunumiem nevēlas runāt.

"Jā, man ir draugs, un esmu laimīga. Es pazīstami jau ļoti ilgi, taču jūtas uzplauka tikai nesen. Sīkāk gan neko nevēlos stāstīt," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj jaunā dziedātāja.


Tiesa, prieku par jaunajām attiecībām nedaudz aizēno mācības - augstskolā, kurā mūziķe apgūst zinības, šobrīd notiek sesija, tādēļ Šomasei ir daudz darba. Kā Kristīne pati saka - viņa cīnās, jo nav jau citu variantu.

Tāpat dziedātāja atklāj, ka aizvadītā gada izskaņā viņa ierakstu studijā sākusi darbu pie jaunas kompozīcijas, un Kristīne cer, ka tuvākajā laikā tā tiks pabeigta un tiks nodota klausītāju novērtējumam.

Jau vēstīts, ka šova Okartes skatuve laikā Kristīni atbalstīja viņas draugs Oskars no Valmieras, taču neilgi pēc pārraides beigām abu jauniešu ceļi šķīrās.

Savukārt aizvadītajā gadā šova Jaunā talantu fabrika laikā Kristīnei izveidojās abpusējas simpātijas ar Dāvi Mazureno. Abi jaunieši kameru priekšā viens otram nekautrējās arī izrādīt savas jūtas, tomēr beigās puisis izveidoja attiecības ar Elizabeti Skrastiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!