Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) jau sen nevienam neasociējas ar mūziku, un par viņas galveno prioritāti ir kļuvusi drēbīšu mainīšana.

Tiesa, uzvilkt kaut ko patiešām oriģinālu kļūst aizvien grūtāk un grūtāk, taču Gagas dizaineru komanda cenšas visiem spēkiem, jo zina, ka no tā atkarīga viņas karjera šovbiznesā.

Taču, ierodoties uz koncertiem Francijas galvaspilsētā Parīzē, Lady Gaga tomēr pamanījās pārsteigt savus fanus. Viņa īsā laikā publiski parādījās trīs dažādos tērpos, no kuriem viens bija patiesi neparasts.

Vispirms 28 gadus vecā šovbiznesa zvaigzne parīziešus iepriecināja, pilsētā ierodoties gandrīz kaila - Gagas ķermeņa augšdaļu sedza vienīgi gliemežvāku formās veidoti krūšturi.

Otrais dziedātājas tērps atgādināja spīdīgu papīriņu virteni, bet trešais - jūras ezi. Šo tērpu speciāli Gagai bija darinājis 21 gadu vecais dizainers Džeks Irvings, kurš pēdējā laikā itin bieži sadarbojas ar popzvaigzni.

Saskaņā ar Irvinga ieceri pēc jūras eža tērps izskatās tikai sākumā, taču pēc brīža tas piepūšas un ieņem relatīvi parasta apģērba gabala formu.

"Tērpam ir jātransformējas - tāds bija mans koncepts. Manās virzījās Lady Gaga tērps bija kā krāšņs jūras ezis no kādas citas planētas, un šis tērps publikas priekšā pilnībā transformējas," komentējis jaunais dizainers.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!