Foto: Publicitātes foto

Bulgārijā noslēdzies skaistumkonkurss Children of Universe 2014, un tā finālā pie diviem tituliem tika arī 11 gadus vecā Sabīne Paula Štube (attēlā) no Jelgavas.

DELFI Izklaidi informē fonds IntRIGA World, kas Sabīni bija izvēlējies šim konkursam, meitene tika atzīta par talantīgāko skaistumkonkursa dalībnieci, kā arī saņēma titulu "Super Grand Prix".

Sabīne mācās Ozolnieku vidusskolā, bet brīvajā laikā nodarbojas ar volejbolu, skrituļslidošanu, tenisu, kā arī darbojas muzikālajā teātrī Nianse.

"Man šis konkurss ļoti patika un esmu lielā sajūsmā par to. Tas bija starptautisks konkurss ar daudzu valstu dalībniekiem. Tas šim konkursam deva tādu īpašu sajūtu buķeti," pēc konkursa noslēguma teica Sabīne.

"Patika, ka varu sadraudzēties ar bērniem, kas bija atbraukuši no citām valstīm. Ļoti patika nacionālais vakars, kurā varēja redzēt dažādu valstu tautas tērpus, kā arī valstu prezentēšana.

Nepatika, ka konkursa norise bija tikai bulgāru valodā - īsti nevarēja saprast, ko saka, tikai nojautu, par ko ir runa. Žēl, ka konkurss bija tik īss," atmiņās dalījusies Sabīne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!