Jaunie Latvijas mūzikas censoņi – patriotiskie Alekss Silvērs un Liera Štein (abi attēlā) - iepriecinājuši fanus, publicējot attēlus, kur iejūtas populāro leļļu pāra Kena un Bārbijas tēlos. Foto ir jaunā videoklipa priekšvēstneši.

"Bildes ir no filmēšanas procesa aizkulisēm. Mēs gribējām, un mums ir izdevies uztaisīt kaut ko spilgtu, oriģinālu un vēl neredzētu. Tā kā mēs esam meitene un puisis, Bārbija un Kens ir ļoti labs risinājums. Šī tēma ir aktuāla un Latvijā vēl nebija izmantota," DELFI Izklaidei foto sesijas ideju atklāj Štein.

Abi skatuves mākslinieki Bārbijas un Kena tēlā iejutās veselu dienu, un viņiem palīdzēja trīs operatori, fotogrāfs, stiliste, un divi palīgi.

Foto sesija un video ietver neparasti dziļu vēstījumu. "Mēs gribam pateikt to, ka ir jāmēģina domāt ārpus rāmjiem. Nedrīkst sevi padarīt par lellēm, sekojot citu viedoklim," skaidro Štein.

Videoklipa vajadzībām izveidoti astoņi dažādi tēli, kā arī speciāli tapušas leļļu kastes cilvēku augumā. Jau nākamnedēļ mūziķi prezentēs arī Bārbijas un Kena noskaņās ieturēto video.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!