Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķīpsalas izstāžu komplekss bija pārvērties par īstu paradīzi stiprā dzimuma pārstāvjiem – tur notika ikgadējā izstāde Auto 2014, kurā netrūka arī pieticīgi tērptu daiļavu.

Starp meitenēm, kuras grozījās pie automašīnām, vislielāko izstādes viesu uzmanību guva kāda bagātīgi aptetovēta daiļava Ely, kura nenogurstoši ar savu augumu dažādās pozās pulēja spēkratu korpusus un fotografējās ar apmeklētājiem, no kuriem daži gan mēģināja izvairīties no meitenes uzmanības apliecinājumiem.

Tāpat sociālajos tīklos popularitāti guvis Kaspara Bergmaņa uzņemts video, kurā iemūžināta meitenes dejošana. Tiesa, daiļavas vaļīgie danči interneta lietotājiem radījuši aizdomas, ka viņa pirms darba pienākumu pildīšanas ir uzsmēķējusi spaisu vai citādi apreibinājusies.

Gan video, gan fotogrāfijas ar noslēpumaino tetovēto meiteni strauji kļuvušas par pašmāju mēroga virālo sensāciju, un līdz šim populārākā Latvijas tetovētā modele Seksīgā Lee savu iespējamo sāncensi jau paguvusi nodēvēt par zvaigzni.

Meitene, kura sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Ely Jameson, jau ir paguvusi izrādīt savu augumu arī citos projektos - savulaik viņa fotografējusies pie skandalozā fotogrāfa Aleksandra Sokolova, bet Twitter tīklā viņa aicina sekotājus balsot par viņas dupsīti sporta kluba Atlētika pievilcīgāko dibenu konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!