Foto: Privātais arhīvs

Pēc šova TV zvaigzne noslēguma katrs no tajā startējušajiem jauniešiem turpina kaldināt slavu, kā nu māk. Santa numur viens jeb Santa Čerņevska (attēlā), kura šova laikā sprieda, ka darbs televīzijā nav viņas lauciņš, pēc šova viņa ātri vien atradusi sev piepildījumu, kļūstot par Latvijas selfiju karalieni.

Santai selfijus iepaticies taisīt jau 2013. gada vasarā, kad viņa sākusi lutināt Facebook sekotājus ar jaukām bildītēm, kas uzņemtas ar telefonu spoguļa priekšā. Šī Santas talanta šķautne momentā novērtēta - par katru meitenes selfiju fanojuši vidēji 150 cilvēki.

Pēc neliela pārtraukuma, kura laikā veiktas dažas svarīgas imidža izmaiņas, Santa šovasar atsākusi publicēt selfijus, izpelnoties nu jau vairākas reizes lielāku tautu sajūsmu. Par katru viņas pašbildīti fanoja jau vairāki simti un tika izteikti neskaitāmi komplimenti.

Diemžēl laikā, kad Santa atradās šova TV zvaigzne telpās, viņai nācās paņemt nelielu pauzīti intensīvajā selfiju taisīšanā. Lai gan šovā bija iespējas pašiem sevi bildēt, pietrūka svarīgā intīmā apgaismojuma un nebija arī pietiekami efektīgas vannasistabas.

Pēc izbalsošanas no šova Santa atgriezās ierindā ar jaunu sparu un uzreiz steidza priecēt savus fanus ar jaunām pašbildītēm. Pāris dienu laikā viņa sabildēja jau vairāk kā desmit selfijus, kā arī paplašināja savu radošās darbības sfēru, sākot filmēt sevi arī selfiju tipa video sižetiņos, kas varētu būt jaunums ne tikai Latvijai, bet arī pasaulei. 

Ja Santas selfiji joprojām sajūsmina ļaužu simtus, video klipu skatītāju skaits jau mērāms tūkstošos. Santas video selfiji ļauj vairākas sekundes apbrīnot viņas dabīgi seksīgi savilktās lūpiņas, it kā nevērīgi piemiegtās acis un ar ikdienišķu vieglumu iekostos vaidziņus. Dažos pašvideo Santa pat pakustina kameru, ļaujot faniem apbrīnot arī savu ietērpu.

Santas fanu lokā jau ir vairāki populāri cilvēki, tostarp TV zvaigznes kolēģis Edgars Toretto, Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs, skandalozais mūziķis Ivars Kļaviņš, fitnesa fotogrāfs Tomass Lukomskis un citas zvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!