Foto: Silvestrs Ūsiņš

Aizvadītās nedēļas izskaņā Eģiptē norisinājās starptautiskā skaistumkonkursa Top Model of The World 2014 fināls, kurā Latviju pārstāvēja izskatīgā un daiļā Anželina Lucenko (attēlā labajā pusē). Lai gan pašmāju skaistulei neizdevās iegūt nevienu titulu, neatkarīgie eksperti līdz pat pašam pēdējam mirklim bija pārliecināti, ka viņa uzvarēs.

Konkurss ilga divas nedēļas, un tā noslēgumā par pasaules daiļāko topmodeli tika kronēta Kolumbijas pārstāve Taņa Valencia, otro vietu izcīnīja puertorikāniete, bet trešā palika Dienvidāfrikas dalībniece.

Lai gan Anželinai neizdevās iekļūt starp labākajām, viņa neskumst, jo konkurence bijusi ļoti sīva - jau pats fakts vien, ka viņa vispār piedalījās šajā prestižajā konkursā, viņasprāt, ir vērā ņemams sasniegums.

"Visas modeles ir skaistumkonkursu veterānes un gan uz skatuves, gan arī dzīvē ir īstas profesionāles. Šis konkurss jau notiek 21 gadu. Katra meitene, ieskaitot mani, jau bija uzvarētāja, jo visa konkursa laikā bija neparasti izaicinājumi, grūtības un konkurences sajūta," savu komentāru sniedz Anželina.

Vienu dienu pirms lielā fināla neatkarīgie eksperti paredzēja, ka tieši Anželina kļūs par topmodeļu konkursa uzvarētāju. Tiesa, šīs prognozes nepiepildījās, un pašmāju daiļavai neizdevās interneta balsojumā iegūt cerēto atbalstu.

Lai gan tituls un kronis Anželinai gāja secen, viņai izdevās iegūt jaunus kontaktus un iepazīties ar parējām konkursa dalībniecēm, tajā skaitā arī Kolumbijas daiļavu, kura finālā plūca uzvaras laurus.

Šobrīd Anželina strādā par modeli, mācās franču valodu un aktiermeistarību, taču pavisam drīz viņa sāks gatavoties nākamajiem konkursiem - tuvākajā laikā viņa piedalīsies vairākos starptautiskos konkursos, kas norisināsies Rumānijā un Grieķijā.

Tāpat viņa ieplānojusi aģentūras Mis Latvija direktorei Intai Fogelei palīdzēt sagatavot jauniešus konkursa Mis un misters Latvija finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!