Foto: Vida Press
33 gadus vecais brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens" Rodrigo Alvess (attēlā) nesen dižojās, ka viņam veikta pēc kārtas piecdesmitā plastiskā operācija. Tiesa, lai gan pats vīrietis par tās rezultātiem ir sajūsmā, viņa nelabvēļi ir citādākās domās.

Janvāra izskaņā Alvess lepni dižojās, ka viņam nesen veikta sejas, kakla ādas un plakstiņu savilkšana. Pēc šīs operācijas viņam nācās pārtikt tikai no šķidrumiem, jo cietas barības uzņemšana radīja apdraudējumu, ka šuves varētu atvērties.

Lai gan mākslīgā skaistuma fanāts to dēvēja par "briesmīgāko operāciju, kādu jebkad piedzīvojis", viņš nespēja slēpt prieku par tās rezultātiem – Alvess palielījās, ka viņš tagad izskatoties par vismaz 14 gadiem jaunāks.

Aizvadītajā nedēļā lepnais plastiskās ķirurģijas upuris savu jauneklīgo seju atrādījis britu TV šovā "This Morning". Tiesa, cerētās sajūsmas vietā viņš kļuvis par apsmieklu.

Britu mediji vēsta, ka pēc Alvesa parādīšanās zilajos ekrānos interneta vidē sākušās karstas diskusijas. Sociālo tīklu lietotāji savos komentāros nav skopojušies ar "dzīvajam Kenam" veltītiem aizvainojumiem, dēvējot viņu par izķēmotu ērmu, briesmoni un citos neglaimojošos vārdos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!