Foto: F64
Bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera sieva Lilita (attēlā) vienmēr izcēlusies ar savu stilu, un arī šajā pavasarī kādreizējā Latvijas pirmā lēdija ir visai bieža viešņa dažādos pašmāju modes burziņos, un grūti nepamanīt, ka pēdējā laikā dāma piedzīvojusi vizuālās pārvērtības.

Laikā, kad Valdis Zatlers vadīja valsti, ne tikai viņa, bet arī prezidenta kundzes gaitām ar lielu aizrautību sekoja līdzi visa Latvija, un nereti tieši Lilitas izvēlēto tērpu, aksesuāru un frizūru pārspriešana un vērtēšana kļuva par dzelteno mediju centrālajiem notikumiem.

Lilitai joprojām izdevies saglabāt valsts pirmajai lēdijai raksturīgo šarmu un eleganci, un pēdējā laikā viņa piedzīvojusi arī ievērojamas vizuālās pārvērtības - Zatlera kundze savus izteikti blondos matus nokrāsojusi par pāris toņiem tumšākus, un jaunajā izskatā viņa jau paguvusi apmeklēt vairākus saviesīgus pasākumus.

Tā, piemēram, aizvadītajā nedēļā Lilita apmeklēja Podium jaunāko pavasara/vasaras kolekcijas modes skati, un bijušā Valsts prezidenta kundze sanākušos viesus ne tikai apžilbināja ar savu jauno zeltaini brūnās nokrāsas matu sakārtojumu, bet arī ļoti pārdomātu tērpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!