Foto: Privātais arhīvs

Kāda meitene no Floridas štata pilsētas Deitonabīčas kļuvusi par starptautiska mēroga sociālo tīklu zvaigzni, kad atklājies, ka viņa ir apbrīnojami līdzīga multiplikācijas filmas Frozen (Ledus sirds) varonei Elzai.

Viss sākās pagājušā gada nogalē, kad 18 gadus vecā Anna Feita Karlsone (attēlā) savā Instagram profilā publicēja fotogrāfiju, kurā pati sevi salīdzināja ar Sniega karalieni Elzu no šīs Disneja studijas filmiņas.

Līdzība bija pārsteidzoša, un nu meitenei ir vairāk nekā pusmiljons "sekotāju", no kuriem daudzi atzīst, ka, skatoties uz šīm bildēm, viņi burtiski sastingst.

Taču ar to vien Annas Feitas popularitāte nebeidzas - viņai tiek izteikti kārdinoši darba piedāvājumi, viņu rāda televīzijā un intervē žurnālos, un reiz pat meitene tika uzaicināta uz Dubaiju, lai atrādītos arābu karaliskās ģimenei jaunākajai atvasei.

"Es pati ne mazāk par citiem esmu pārsteigta, kā viss iegrozījies. Brīžiem man pašai šķiet, ka es dzīvoju gluži kā pasakā," kādā intervijā teikusi Elzas līdziniece.

Savu līdzību ar karalieni Elzu meitene saskatījusi uzreiz pēc filmas noskatīšanās. "Tā bija viena traka pieredze. Katru reizi, kad skatos šo filmu, jūtos dīvaini, jo šķiet, ka tā ir par mani. Un neapšaubāmi tas ir arī ļoti biedējoši," izteikusies Anna Feita.

Viņa gan nevēlas spekulēt ar šo līdzību un ar to pelnīt naudu, lai gan labprātīgi iesaistās pasākumos, kuros var iepriecināt bērnus. Tādās reizēs viņai pievienojas jaunākā māsa Leksusa, kura saģērbjas kā cita šīs multfilmas varone - princese Anna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!