Foto: Instagram.com/hulseemma/
Britu medijus pāršalkušas 24 gadus vecās Emmas Halsas (attēlā) žēlabas. Daiļava publiski sūkstās, ka viņa atlaista no darba, jo esot pārāk skaista.

Daiļā tumšmate intervijā izdevumam "The Mirror" skaidrojusi, ka nesen Londonā sākusi ārštatā strādāt multimediju satura ražošanas kompānijā UNIT TV. Tiesa, viņas pirmā darba diena ilgusi vien aptuveni piecas minūtes, lai gan viņa gatavojusies astoņu stundu maiņai.

"Bija paredzēts, ka strādāsim līdz sešiem vakarā. Darbā ierados pusdesmitos no rīta, un man izskaidroja manus pienākumus.

Kad ķēros klāt darbiem, pēkšņi no aģenta saņēmu ziņu, ka mani pakalpojumi vairs nav nepieciešami. Devos parunāt ar galveno menedžeri, kurš man prasīja, vai es esmu modele un defilēju modes skatēs," savu bēdu stāstu klāstījusi Emma.

Meitene uzsvērusi, ka viņa bija ģērbusies ļoti pieklājīgi un lietišķi. "Man bija uzkrāsotas lūpas, bet es neuzskatu, ka tas izskatījās nepiedienīgi. Man mugurā bija krekls un bikses. Es tiešām nedomāju, ka izskatījos nepiedienīgi," skaidrojusi Emma.

Daiļava apgalvojusi, ka menedžeris viņu atlaidis, tad palūdzis viņas tālruņa numuru un izteicies, ka labprāt kopā ar viņu iedzertu.

"Es biju vīlusies, kad mani aizsūtīja mājās. Es nezināju, ko iesākt. Varbūt šī kompānija noalgo tikai neizteiksmīga izskata cilvēkus, bet, ja tu tāds neesi, tevi nepieņem darbā. Varbūt es viņiem novērsu uzmanību no darba," prātojusi Emma.

Meitene dievojusies, ka labi prot darboties ar kameru un viņai ir operatores iemaņas. Emma agrāk strādājusi dažādās kompānijās, taču līdz šim neviens vēl nebija viņu atlaidis izskata dēļ.

Savukārt kompānijas īpašnieks Adams Lukvels "The Mirror" skaidrojis, ka Emma pie viņa nostrādājusi trīs mēnešu pārbaudes laiku un tad atlaista, jo daudzi nav bijuši mierā ar viņas paveikto.

"Mēs atklājām vairākas lietas, kas mūs neapmierināja. Mums bija sajūta, ka viņa neiederas kolektīvā, jo dažas lietas, ko viņa darīja, neatbilda mūsu kompānijas politikai," skaidrojis uzņēmuma boss.

Tiesa, Emma joprojām pastāv pie sava stāsta versijas, kurā nekas nav minēts, ka viņa būtu nostrādājusi trīs mēnešu pārbaudes laiku, un ir pārliecināta – viņa atlaista, jo ir pārāk smuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!