ASV prezidenta Donalda Trampa kundze Melānija un viņu dēls Barons teju piecus mēnešus pēc inaugurācijas ceremonijas beidzot pārvākušies uz Balto namu.

Pēc Trampa ievēlēšanas 2016. gada novembrī prezidents paziņoja, ka viņa kundze un jaunākais no pieciem bērniem – Barons – neievāksies Baltajā namā. Iemesls bija atvases nepieciešamība pabeigt mācību gadu Ņujorkā.

Iepriekš jau vēstījām, ka amerikāņus ne visai sajūsmināja Trampa kundzes un dēla mitināšanās Trampa tornī, jo tas nozīmēja milzīgus uzturēšanas un apsardzes izdevumus, kurus sedza no nodokļu maksātāju maciņiem.

Kad pagājuši teju pieci mēneši kopš Tramps sācis pildīt prezidenta pienākumus, kā arī Baronam beidzies mācību gads Ņujorkas skolā, Melānija ar dēlu nolēmusi mainīt savu dzīvesvietu.

Paziņojumu par Melānija pārvākšanos no Trampa torņa uz ASV prezidenta mītnes vietu publiskojusi Trampa preses sekretāre Stefānija Grišama, informācija ievietota arī "Twitter" vietnē oficiālajā FLOTUS (First Lady of the United States) kontā.

Pie foto pievienots teksts: "Ar nepacietību gaidu atmiņas, kuras radīsim savās jaunajām mājās! #pārcelšanāsdiena"

Kā vēsta "USA Today", 47 gadus vecā Melānija ir pirmā prezidenta kundze nesenajā ASV vēsturē, kura neievācās Baltajā namā līdz ar sava vīra oficiālo pienākumu pildīšanas sākumu, un arī pirmā ārvalstīs dzimusī pirmā lēdija.

Pirmajos mēnešos pēc Trampa inaugurācijas ceremonijas Melānija pirmās lēdijas pienākumus pildīja visai reti. Tikai aizvadītajā mēnesī viņa bija pa īstam pamanāma pie Donalda sāniem, pavadot viņu deviņas dienas ilgā piecu valstu vizītē.

Vizītēs Melānija žilbināja ar smalkiem augstās modes namu tērpiem, kuru izvēle nebija nejaušas – dizaineru izcelsme bija saistīta ar apmeklēto valsti.

Pārceļoties no Trampa torņiem uz Balto namu, Melāniju pavadīja viņas vecāki Viktors un Amālija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!