Foto: Vida Press
Kembridžas hercogienes Katrīnas kāzu svinības notika Bekingemas pilī, bet viņas māsas Pipas kāzām uzbūvēta teju vai kristāla pils viņas vecāku īpašuma dārzā.

20.maijā gredzenu mīs 33 gadus vecā Pipa Midltone un viņas izredzētais Džeimss Metjūss. 44 gadus vecais multimiljonārs, lai iepriecinātu savu līgavu un īstenotu sapņu kāzas, no Beļģijas sarūpējis milzīgu stikla oranžēriju, kura tiks izdekorēta un izmantota kāzu dienas jestrākajai daļai.

"Daily Mail" vēsta, ka, lai kāzu svinības notiktu stiklā būvē zem zvaigžņotas debess, līgavainis šķīries no vairāk nekā 116 tūkstošiem eiro. Iespaidīgā, teju 50 metrus garā oranžērija, kas paceļas virs dārza apstādījumiem, redzama no visām īpašuma robežām.

Atgādinām, ka svinības notiks Katrīnas un Pipas vecāku Maikla un Kerolas Midltonu mājās Baklberijā, Berkšīrā.

Tiek lēsts, ka uz ceremoniju baznīcā ieradīsies aptuveni 100 draugi un tuvinieki, kamēr uz jautrāko daļu Midltonu īpašumā gaidāmi vairāk nekā 300 viesi. Aprīlī sniedzām slepenu ieskatu baznīcā, kurā notiks romantiskā ceremonija.

Britu tabloīdi ziņo, ka Pippa vēlas savās kāzās brīvu, lauku kāzu atmosfēru, tomēr bijusī pasākumu plānotāja savā skaistākajā dienā neko neatstāj nejaušībai un stingri kontrolē izsapņotās dienas īstenošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!