Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nedēļas nogalē Losandželosā noslēdzās prestižais skaistumkonkurss Miss Universe, kurā uzvaras laurus plūca Filipīnu pārstāve Pia Alonso Vurcbaha. Fināla cīņu aizēnoja visai muļķīgs pārpratums, un ārvalstu mediji ziņo, ka gaidāma tiesas prāva.

Jau vēstīts, ka pasākuma vadītājs Stīvs Hārvijs sajauca uz kartītes rakstīto un vispirms par uzvarētāju pasludināja Kolumbijas skaistuli Ariadnu Gutjerezu (attēlā kreisajā pusē). Daiļava jau paguva sapriecāties, un viņai galvā tika uzlikts kronis, bet tad tika paziņots, ka notikusi kļūda.

Hārvijs atvainojās un pavēstīja, ka radies pārpratums un patiesībā uzvarējusi Pia. Savukārt Ariadna ieguvusi otro vietu. Lieki teikt, ka kolumbiete lēja gaužas asaras. Viņa joprojām nav spējusi norīt aizvainojumu, un tagad tapis zināms, ka viņa grasās tiesāties.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Kolumbijas daiļava konkursa vadītāju Hārviju plāno sūdzēt tiesā. Viņa no vīrieša grasās pieprasīt piecus miljonus ASV dolāru lielu sāpju naudu. Kā pavēstījusi Gutjereza, šis apkaunojošais misēklis pamatīgi iedragājis viņas pašnovērtējumu.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka uzreiz pēc konkursa publiskajā telpā izskanēja runas, ka Kolumbijas pārstāve izdarījusi pašnāvību, taču Gutjereza noraidījusi šī baumas, apgalvojot, ka nevienā brīdī nav pieļāvusi domu padarīt sev galu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!