Foto: Vida Press/Eero Hannukainen

Kad jau šķita, ka zviedru izcelsmes modele un "dzīvā lelle" Piksija Foksa (attēlā), kura ieguvusi satriecoši slaidu vidukli, veicot sešu ribu izņemšanas operāciju, savā ķermenī mākslīgi uzlabojusi visu, ko vien iespējams, viņa atkal pārsteidz.

26 gadus vecā Piksija, kura fano par, iespējams, visu laiku seksīgāko multeņu varoni Džesiku Rabitu, laika gaitā veikusi vairāk nekā 100 dažādas plastiskās operācijas – krūšu, lūpu un dibena palielināšanu, ribu izņemšanu, acu implantu ievietošanu un citas procedūras.

Visbeidzot viņa ķērusies klāt sava ķermeņa visintīmākajai ķermeņa zonai. Valšķīgā daiļava savu sociālo tīklu sekotājiem nesen paziņojusi, ka devusies uz Stambulu operēt savas ģenitālijas, lai padarītu tās pievilcīgākas.

"Es esmu mēma. Es līdz šim domāju, ka mana vagīna ir gana laba, bet tagad esmu par visiem 100 procentiem pārliecināta, ka tā ir visskaistākā ķirurģiski pārveidotā vagīna pasaulē," ārzemju mediji citējuši Piksiju, kura pēc operācijas uzrunājusi sava "Snapchat" profila sekotājus.

Tiesa, zviedru daiļavai joprojām nav gana. Aizvadītās nedēļas izskaņā Piksija sociālajos tīklos paziņojusi, ka drīzumā tiks uzlabots viņas zobu izskats, savukārt vēlāk ieplānota žokļa pārveidošanas operācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!