Foto: Vida Press
Asu izjūtu cienītāji kārtējās adrenalīna devas dēļ ir gatavi darīt neticamas lietas, kas vairumā gadījumu pat apdraud dzīvību. Austrālijā pieejama īpaši bīstama un nervus kutinoša izklaide – pelde nāves būrī.

Tiem, kuri tīko pieredzēt kaut ko nebijušu, izdevums "The Daily Mail" piedāvā doties uz krokodilu parku Austrālijas pilsētā Dārvinā. Parkā iespējams ne tikai apskatīt plašu reptiļu ekspozīciju un priecēt acis šova programmās, bet arī ienirt akvārijā kopā ar milzu krokodilu.

Šāda atrakcija parka viesiem tiek piedāvāta jau vairākus gadus, un netrūkst drosminieku, kuri izmantojuši iespēju paviesoties tā dēvētajā nāves būrī, kas ir no stikla veidota konstrukcija, kura nirēju pasargā no tā, lai krokodils viņu nesaplosītu gabalos.

Kā liecina izklaides parka oficiālajā mājaslapā publiskotā informācija, viena niršanas reize ilgst 15 minūtes un stikla būrī vienlaicīgi var atrasties divi cilvēki. Vienai personai šī nervus kutinošā izklaide izmaksā 170 Austrālijas dolāru (aptuveni 114 eiro).

Drosminiekiem, kuri gatavi stāties aci pret aci ar krokodilu, tiek piesolītas neaizmirstamas izjūtas un krietna adrenalīna deva, un, kas nav mazsvarīgi, visu notiekošo iespējams iemūžināt foto un video, ar ko vēlāk padalīties sociālajos tīklos un izpelnīties ļaužu apbrīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!