Foto: DELFI/Reuters/Scanpix/LETA
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Sajūsmu bauda muskuļotā 'Krievu amazone' Natālija

Foto: Instagram.com/nataliya.amazonka/

Ziņu virsrakstos šomēnes izskanējis krievu izcelsmes kultūristes Natālijas Kuzņecovas vārds (attēlā). Titulētā sportiste pēc ilgāka pārtraukuma atkal atgriezusies profesionālajā apritē.

Lasīt vairāk

Apprecējies tenisists Ernests Gulbis

Foto: Privātais arhīvs/AFP/Scanpix

Priecīgu notikumu piedzīvojis populārais latviešu tenisists Ernests Gulbis – viņš mijis gredzenus ar savu mīļoto meiteni Tamāru.

Lasīt vairāk

Stipras un laimīgas laulības noslēpums: sekss ar citiem

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Kamēr vieni, dodoties pie altāra, sola viens otram mūžīgu uzticību, citi laimīgas laulības noslēpumu meklē citā modelī – brīvās attiecībās, kurās atļautas dēkas ar citiem cilvēkiem.

Lasīt vairāk

Artusa Kaimiņa līgaviņa paziņo par attiecību beigām

Foto: LETA

Negaidītu pārsteigumu saviem sekotājiem sagādājusi Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa līgava Natālija – viņa ceturtdienas vakarā paziņojusi par attiecību beigām.

Lasīt vairāk

Foto: Porziņģa omulīgie apartamenti Manhetenas debesskrāpī

Foto: instagram.com/kporzee/

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas kluba "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis aizvadītā gada vasarā kopā ar brāļiem iekārtojās uz dzīvi skaistos jumta stāva apartamentos Manhetenā, pa kuru logiem paveras elpu aizraujošs skats.

Lasīt vairāk

'Talantu fabrikas' Sneika atgriešanās: nedzeru jau desmit gadus

Foto: AFI/DELFI

Tiem, kuri seko līdzi aktualitātēm Latvijas "pagrīdes" mūzikā, nav garām paslīdējis fakts, ka pašmāju muzikālās apvienības "D.Day's Family" rindām pievienojies Jānis Kronbergs (agrāk – Blūms), kuru savulaik plašāka sabiedrība iepazina šovā "Talantu fabrika".

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi foto: Ieskats saimnieka Andra Leimanta sētā

Foto: DELFI

Populārā pašmāju televīzijas šova "Saimnieks meklē sievu" sezona jau uzņēmusi apgriezienu, un lielas skatītāju simpātijas iemantojis 51 gadu vecais Andris Leimants no Grobiņas.

Lasīt vairāk

Modīgais Jaroslavs jaunā 'iPhone' dēļ krīt ļaužu izsmieklā

Foto: Publicitātes foto

Dažreiz vajag ļoti maz, lai nonāktu cilvēku valodās un izpelnītos dzēlības. Šonedēļ tas nejauši izdevies savulaik androgīnā modeļa slavu guvušajam Jaroslavam Barišņikovam.

Lasīt vairāk

'Caur ērkšķiem uz...' dalībnieces atklātā vēstulē pieprasa atvainošanos

Foto: DELFI

Pēc resursu centra sievietēm "Marta" publiskās vēstules par iespējamiem ētikas un tiesību pārkāpumiem pašmāju telekanāla "STV Pirmā!" sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." šova dalībnieces jau paudušas neizpratni un sarūgtinājumu par vēstulē lasīto, bet tagad projekta varones vienojušās kopīgā atklātā vēstulē.

Lasīt vairāk

Kaislības saimniekšovā: ultimāts, Aivara vilšanās un asaras

Foto: DELFI

Pirmdienas, 6. novembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sērija, kurā ierasti kaislību netrūka – izskanēja gan ultimāts, gan atraidījums un lija arī asaras.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!