Foto: Vida Press/Privātais arhīvs/Kadrs no video
Šajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no visvairāk apspriestajiem tematiem.

Filmas cienīgs mīlasstāsts un dēka ar māsiņu: Stīvena Hokinga privātā dzīve

Foto: Vida Press

Trešdien, 14. martā, pasauli pāršalca sēru vēsts – 76 gadu vecumā aizsaulē devies britu fiziķis Stīvens Hokings. Pasaulei viņš atstājis ne tikai savus zinātniskos darbus, bet arī kādu ļoti īpašu mīlasstāstu.

Lasīt vairāk

Liene Šomase kardināli mainījusi stilu

Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju šlāgeru dziedātāja Liene Šomase savas karjeras pirmsākumos bieži eksperimentēja ar vizuālo tēlu, izmēģinot interesantus matu griezumus. Savukārt pēdējos gados viņa neko daudz nebija mainījusi, bet šonedēļ viņa pēc ilgāka pārtraukuma atkal ļāvusies pārvērtībām.

Lasīt vairāk

Foto: Kā tagad izskatās daiļava, kura savaldzināja Krokodilu Dandiju

Foto: Vida Press

Kad 1986. gadā uz lielajiem ekrāniem iznāca romantiskā piedzīvojumu filma "Krokodils Dandijs", vispasaules slavu iemantoja tās galvenie varoņi Pols Hogans un Linda Kozlovski, kas vēlāk arī reālajā dzīvē kļuva par pāri un apprecējās.

Lasīt vairāk

Video: Skutelis izsmej pilsētas pārsālītās ielas

Foto: Kadrs no video

Pēc neliela pārtraukuma pie skatītājiem atgriezies populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli, un video par īpaši aktuālu tēmu jau kļuvis par lokāla mēroga interneta sensāciju.

Lasīt vairāk

Iespējams, sliktākais kāzu dienas scenārijs

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Daudzi zina, ka viens no atbildīgākajiem braucieniem dzīvē ir līgavas un līgavaiņa došanās uz kāzu ceremoniju, kur gaida ne tikai viesi, bet arī solījums būt kopā, līdz nāve šķirs. Dažreiz gan jaunā pāra ceļā stājas īsti pārbaudījumi.

Lasīt vairāk

Skandalozās krievu balerīnas Voločkovas piedzīvojumi Lietuvā

Foto: instagram.com/volochkova_art

Starp Krievijas šovbiznesa zvaigznēm īpaši spoži mirdz balerīna Anastasija Voločkova, kura tiek gan mīlēta, gan ļoti kritizēta. Tas gan Voločkovai netraucē baudīt dzīvi, kuras neatņemama sastāvdaļa ir arī ceļojumi.

Lasīt vairāk

Publiskoti neredzēti un reti Merilinas Monro foto

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Holivudas aktrise Merilina Monro mūžībā devās 1962. gadā, bet vēl aizvien viņas vārds bieži atgriežas ne tikai mediju virsrakstos, bet arī izsoļu sarakstos.

Lasīt vairāk

Simona Kubasova šovasar pošas kāzām ar mīļoto Radžu

Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus atklājusi latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova – viņa un mīļotais barbadosiešu uzņēmējs Radžs šovasar pošas kāzām.

Lasīt vairāk

Foto: Dāmu pūlis raujas uz TV3 pārvērtību šovu

Foto: DELFI

Jau gadiem ilgi starp populārākajām televīzijas pārraidēm ierindojami dažādi pārvērtību šovi, kas dod iespēju sievietēm piedzīvot vizuālas izmaiņas.

Lasīt vairāk

Arī karalienes Elizabetes mazmeita gaidībās apbur ar eleganci

Foto: Vida Press

Lai gan centrālie notikumi britu karaļnamā šobrīd ir prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas trešā bērna gaidības un gatavošanās prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzām, arī karalienes Elizabetes II mazmeitas Zāras Tindalas dzīvē drīzumā gaidāms skaists notikums – vasarā pasaulē nāks viņas otrais bērniņš.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!