Foto: LETA/Sputnik/Scanpix/LETA
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem šovbiznesā.

Raimonds Pauls skaidro, kāpēc neieradās uz festivālu 'Jūras pērle'

Foto: LETA

No 30. jūlija līdz 3. augustam Dzintaru koncertzālē norisinājās starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle", kurā pulcējās iemīļotas pašmāju un kaimiņzemes skatuves un ekrāna zvaigznes. Pirms pasākuma izplatītā informācija liecināja, ka tā atklāšanas koncertā piedalīsies arī maestro Raimonds Pauls, tomēr daudzi viesi piedzīvoja lielu vilšanos, kad komponists tā arī uz skatuves neparādījās.

Lasīt vairāk

Foto: Dita Lūriņa valdzina ar vasarīgi sievišķīgu eleganci

Foto: DELFI

Otrdien, 7. augustā, norisinājās Latvijas Nacionālā teātra 100. sezonas atklāšanas svinīgā sapulce, kurā pulcējās teātra vadītāji, iemīļotās skatuves zvaigznes un preses pārstāvji. Viena no pamanāmākajām pasākuma viešņām bija aktrise Dita Lūriņa, kura apbūra ar sievišķību.

Lasīt vairāk

Par milzu apsmieklu kļūst Kimas Kardašjanas neveiklais foto

Foto: Twitter

Amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana neskaitāmas reizes atzīta par vienu no apnicīgākajām un kaitinošākajām slavenībām pasaulē, un šonedēļ interneta asprāši metušies uz vienu roku, aizsākot stulbingu, kurā tiek izsmiets neveikli uzņemts daiļavas foto.

Lasīt vairāk

Nikolajs Baskovs izšķīries no daiļās līgavas

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Pērn rudenī par precētu vīru grasījās kļūt "Krievijas zelta balss" īpašnieks Nikolajs Baskovs – viņš posās kāzām ar TV zvaigzni Viktoriju Lopirevu. Tiesa, oktobrī paredzētās kāzas tika atceltas, un tagad tapis zināms – pāris pavisam pašķīries.

Lasīt vairāk

Laimīgi precējusies: kā tagad izskatās daiļā Jūlija no 't.A.T.u.'

Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Abas savulaik ļoti populārā Krievijas meiteņu dueta "t.A.T.u." skandalozās dalībnieces jau pirms laba laika atmetušas ar roku provokācijām un piedauzīgai uzvedībai, un viena no viņām – Jūlija Volkova – šovasar kļuvusi arī par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Foto: Kā ikdienā dzīvo Latvijas erotisko dižpārdokļu autore Račko

Foto: Privātais arhīvs

Pērn Latvijas publicistu aprindās spilgti uzmirdzēja rakstniece Karīna Račko, kura atvēra pilnīgi jaunu lappusi latviešu literatūras vēsturē. Viņas pirmais erotiskais romāns "Saplēstās mežģīnes" kļuva par īstu sensāciju, un autore nevar sūdzēties par iedvesmas trūkumu – šoruden pie lasītājiem nonāks jau trešā viņas grāmata.

Lasīt vairāk

Video: Kā latvieši Tomam Krūzam uzbūvēja pasaulē lielāko vēja tuneli

Foto: Kadrs no video

Šomēnes Latvijas kinoteātros slepenā aģenta Ītana Hanta lomā slavenās piedzīvojumu franšīzes "Neiespējamā misija" jaunākajā filmā "Neiespējamā misija: Sekas" ("Mission impossible: Fallout") uz lielajiem ekrāniem atkal atgriežas Holivudas spīdeklis Toms Krūzs. Kinolentē redzamās lidošanas ainas ir uzņemtas pasaulē lielākajā vēja tunelī, ko speciāli pēc Krūza pasūtījuma būvējis latviešu zīmols "Aerodium".

Lasīt vairāk

Foto: Slaveni latviešu tēvi lepojas ar savām atvasēm

Foto: Privātais arhīvs

Lai gan daudzi pieturas pie pārliecības, ka sociālajos tīklos izrādīt savus bērnus ir nepieņemami, netrūkst arī tādu, kuru viedoklis ir pilnīgi pretējs. Turklāt maldīgs ir priekšstats, ka savu atvašu izrādīšana ir tikai māmiņu padarīšana – ar pēcnācējiem publiski lepojas arī tēvi, kuru vidū netrūkst sabiedrībā zināmu vīriešu.

Lasīt vairāk

TV dīva Ļera Kudrjavceva gaidībās kļuvusi par vecmāmiņu

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Populārā Krievijas dažādu televīzijas projektu vadītāja Ļera Kudrjavceva, kura 47 gadu vecumā ir bērniņa gaidībās, piedzīvojusi ļoti saviļņojošu notikumu – viņa nesen kļuvusi par vecmāmiņu.

Lasīt vairāk

Izjukusi Vladimira Kļičko un amerikāņu aktrises kopdzīve

Pēc aptuveni deviņus gadus ilgām attiecībām šķirtus ceļus nolēmuši iet leģendārais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko un amerikāņu aktrise Haidena Panetjera, vēsta dažādi ārzemju mediji.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!