Foto: Publicitātes foto/LETA
Karstu notikumu pasaules un Latvijas šovbiznesā šonedēļ netrūka, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Kivičs asi kritizē Vējoņa uzrunu Dziesmu un deju svētkos

Foto: LETA

Svētdien, 8. jūlijā, ar noslēguma koncertu "Zvaigžņu ceļā" izskanēja XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki. Tajā tautu uzrunāja arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Tiesa, viņa sacītais izpelnījās ļoti pretrunīgu novērtējumu, un netrūka tādu, kas sociālajos tīklos kārtējo reizi vīpsnāja par prezidenta runas dotībām. Arī mūziķis un dzejnieks Andris Kivičs nav spējis klusēt.

Lasīt vairāk

Pugačovas atklātākā intervija: estrādes primadonna iztirzā kopdzīvi ar Galkinu

Foto: Vida Press

Plašu rezonansi izraisījusi šonedēļ publiskota intervija ar Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu. Skatuves māksliniece tajā izklāstījusi visnotaļ delikātus privātās dzīves noslēpumus, tostarp arī atklājusi intīmas detaļas par kopdzīvi ar vīru Maksimu Galkinu

Lasīt vairāk

Ļaudis steidz atbalstīt laulības krīzē nonākušo Sauliešu pāri

Foto: DELFI

Aizvadītājā nedēļā daudzus satrieca ziņa, ka izjukusi hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes kopdzīve – atklājās, ka abi jau kādu laiku dzīvo šķirti. Tiesa, vīrs nesen izspēlējis ļoti romantisku žestu – viņš sievai nosūtījis sarkanu rožu pušķi.

Lasīt vairāk

Maija Tīruma Vācijā apprecējusies ar gaidāmā bērniņa tēvu

Foto: Privātais arhīvs

Ļoti īpašu notikumu piedzīvojusi Latvijas kamaniņu izlases menedžere un trenere Maija Tīruma. Viņa Vācijā apprecējusies ar bijušo Vācijas izlases kamaniņbraucēju un sava gaidāmā bērniņa tēvu Janu Eihornu.

Lasīt vairāk

Nelabvēļi izzobo Kirkorova neglaimojošo izskatu

Foto: Privātais arhīvs

Par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs, lai gan var lepoties ar iespaidīgu atbalstītāju pulku, ir iemantojis arī daudzus nelabvēļus, kas to tik vien gaida, kad viņš kļūdīsies, un nesen mākslinieks saviem nīdējiem devis jaunu iemeslu trīt mēles.

Lasīt vairāk

Modīgais Jaroslavs sācis strādāt par pārdevēju kioskā

Foto: DELFI

Pašmāju modes blogeris, androgīnais modelis un aktīvs Rīgas smalko burziņu apmeklētājs Jaroslavs Barišņikovs nu jau vairāk nekā mēnesi izmēģina spēkus apkalpojošajā sfērā – viņš sācis strādāt kioskā par pārdevēju.

Lasīt vairāk

Foto: Kā slaveni latvieši Dziesmu un deju svētkus godināja

Foto: Privātais arhīvs

Aizgājusī nedēļa tika aizvadītā īpaši patriotiskās noskaņās, jo Rīgā norisinājās Latvijas simtgadei veltītie XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki. Tajos gan dalībnieku, gan koncertu skatītāju rindās netrūka arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lasīt vairāk

Populārs amerikāņu mūziķis atzīstas, ka ir panseksuāls

Foto: Vida Press

Ar negaidītu paziņojumu klajā nācis amerikāņu mūziķis, grupas "Panic! At The Disco" vokālists Brendons Jūrijs. Viņš publiski atzinies, ka ir panseksuāls.

Lasīt vairāk

Tīņu elks Bībers saderinājies ar daiļu modeli

Foto: Vida Press

Pusaudzes visā pasaulē lej gaužas asaras – tapis zināms, ka par tīņu elku dēvētais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers saderinājies. Viņš aizvadītās nedēļas izskaņā bildinājis savu draudzeni, amerikāņu modeli Heiliju Boldvinu.

Lasīt vairāk

Foto: Santas Pīlēnas šikais stils gaidību laikā

Foto: Privātais arhīvs

Bērnu modes blogere Santa Bindemane ar apskaužamu regularitāti tiek ierindota pašmāju modīgāko slavenību apkopojumos, un arī gaidību laikā viņa turpina priecēt ar pārdomātiem tērpiem un gaumīgu stilu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!