Foto: Privātais arhīvs/F64/Publicitātes foto
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka raibu un dedzīgi apspriestu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un karstākajiem tematiem.

Zināmi šova 'Lauku sēta' 12 dalībnieki

Foto: Publicitātes foto

Jau drīzumā telekanālā LNT startēs populārā šova "Lauku sēta" jaunā sezona, un tā priekšnojautās atklāti arī tie 12 brašuļi, kuru piedzīvojumiem būs iespēja sekot līdzi televizoru ekrānos.

Lasīt vairāk

Latvijas bagātākā vīrieša sieva šarmē pikanti sievišķīgā tēlā

Foto: Instagram.com/santazamuele/

Par Latvijas bagātāko cilvēku dēvētā AS "ABLV Bank" padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa dzīvesbiedre Santa Kristiāna Zāmuele (attēlā) vairākkārt apliecinājusi savu labo gaumes izjūtu, un nesen viņai atkal izdevies pārsteigt.

Lasīt vairāk

Sanda Valtera bijusī sieva: bērni savu tēvu būs aizmirsuši

Foto: F64

Pirms pieciem gadiem ar skaļu skandālu pajuka basketbolista Sanda Valtera un bijušās "Playboy" modeles Elīzas Kaurātes laulība. Tolaik sportista šķirtene atklāja daudz neglaimojošu detaļu par bijušo vīru, un tagad tapis zināms – situācija nav īpaši mainījusies.

Lasīt vairāk

Izskaitļots vecums, kad jāprecas, lai laulība būtu ilga un laimīga

Foto: Vida Press

Nevar noliegt, ka divu cilvēku vienošanās laulības saitēm ir skaists notikums, tomēr ne vienmēr pāri, kuri mijuši gredzenus, piedzīvo "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenāriju, tāpēc gudri pētnieki izskaitļojuši visdrošāko vecumu, kad ļaudīm ir īstais laiks precēties.

Lasīt vairāk

Foto: Kā izaugusi pasaulē skaistākā meitenīte

Foto: Instagram.com/thylaneblondeau/Vida Press

Pirms aptuveni sešiem gadiem par īstu sensāciju kļuva francūziete Tailena Blondo (attēlā). Tolaik vien 10 gadus vecā meitenīte tika pasludināta par pasaulē skaistāko bērnu. Šopavasar viņai apritēja saldie 16, un daiļavas dzīve joprojām ir cieši saistīta ar modes pasauli.

Lasīt vairāk

Rīvēšanās basketbola aprindās: Valters publiski lamā Jaunupu

Foto: F64

Par Latvijas basketbola izlases sniegumu Eiropas čempionātā Stambulā, šķiet, izteikušies visi, kam nav slinkums. Pēc valstsvienības zaudējuma pret Slovēniju čempionāta ceturtdaļfinālā otrdien, 12. septembrī, publiskā vārdu apmaiņā metušies arī bijušais basketbolists un raidījuma "Hat Trick" vadītājs Valdis Valters un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups.

Lasīt vairāk

Bezgaumība un spozme: 'Jaunā viļņa' stila pērles

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Šonedēļ Sočos noslēdzās jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2017", kas ierasti vienkopus bija pulcējis arī pieredzes bagātās Krievijas šovbiznesa zvaigznes.

Lasīt vairāk

Puisis, kurš pārsteidza Latviju – Renāra Kaupera kopija Roberts

Foto: Publicitātes foto

Lai gan jebkura talantu šova galvenajam uzdevumam būtu jābūt jaunu un oriģinālu zvaigžņu meklējumi, nereti popularitāti gūst tie, kuri lieliski spēj atkārtot to, ar ko jau kāds pirms tam kļuvis slavens.

Lasīt vairāk

Video: Intars Busulis žilbina 'Jaunajā vilnī' Sočos

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Nedēļas izskaņā Sočos sākās jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis", uz kuru devies arī latviešu dziedātājs Intars Busulis.

Lasīt vairāk

Interneta jokdari metas izsmiet Rasnača malkas skaldīšanu

Foto: Twitter.com/TomsAtte

Interneta huligānu ievērību šonedēļ izpelnījies tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (attēlā). Par vietējā mēroga sensāciju kļuvis privāts foto, kurā iemūžināts, kā viņš skalda malku, un vairāki jokdari sociālajos tīklos piedāvājuši asprātīgas bildes uzlabotās versijas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!