Foto: F64/DELFI/Publicitātes foto
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Šokējoši atklāti startē pašmāju sociālais raidījums

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 19. oktobra, vakarā pie televīzijas "STV Pirmā!" skatītājiem devās sociālais raidījums "Caur ērkšķiem uz...", kurā deviņas sievietes mēģinās piepildīt savus sapņus un uzsākt ceļu uz dzīves mainīšanu.

Lasīt vairāk

Erotiskā dižpārdokļa autore Karīna Račko: latvieši taču neraksta par seksu

Foto: Privātais arhīvs

Jaunās latviešu rakstnieces Karīnas Račko nesen izdotais erotiskais romāns "Saplēstās mežģīnes" ir kļuvis par sensāciju. Šobrīd tas ir visvairāk pirktais izdevums "Zvaigzne ABC" un "Jāņa Rozes" grāmatnīcās, un grāmatai ir izdevies atvērt pilnīgi jaunu lappusi latviešu literatūras vēsturē. Autore ir zobārste, kuras bērnības sirdslietu, rakstīšanu, tagad atzinīgi novērtē neskaitāmi lasītāji visā Latvijā.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo Ance Lelde, kura mainīja saimniekšova noteikumus

Foto: Instagram.com/ancelelde/

Pamazām ieskrienas notikumi populārā pašmāju iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" – brašie vīri jau izvēlējušies katrs trīs potenciālās līgaviņas, kuras vest uz savu saimniecību, bet lielu skatītāju uzmanību izpelnījusies Ance Lelde, kurai šovā jau bija jāizdara īpaši grūta izvēle.

Lasīt vairāk

Lindu Mūrnieci sadusmo joks par Sibīriju; komiķi skaidro traci

Foto: Privātais arhīvs/LETA/F64

Latvijā arvien populārāks kļūst stāvizrāžu žanrs – pieaug gan komiķu skaits, gan skatītāju interese par to. Sekojot pasaules līmeņa komiķu piemēram, arī mūsu jokdari izvēlas arvien drosmīgākus tematus, tiesa, dažreiz nošaujot greizi un kādu aizvainojot.

Lasīt vairāk

Foto: Vecrīgā notikusi šī rudens neķītrākā ballīte

Foto: DELFI

Sestdienas, 14. oktobra, vakarā Vecrīgas klubā "9. vilnis" pulcējās visi skandalozā pašmāju mūziķa Sanda Kiopa kvēlākie fani, lai klātienē savām acīm baudītu ilgi gaidīto klipu dziesmai "Dziļāk vēl".

Lasīt vairāk

Magone Burka Londonā apprecējusies ar lietuvieti

Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Kad 2013. gadā Magone Burka piedalījās šovā "Saimnieks meklē sievu", sieviete neslēpa – viņa vēlas apprecēties. Liktenis bija lēmis, ka līdz lielajai dienai Magonei vēl jāpaciešas, bet tagad tas ir noticis – populārā latviešu televīzijas zvaizgni kļuvusi par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Zinātnieks apšauba filmas 'Titāniks' beigas

Foto: Vida Press

Kopš smeldzīgā mīlas stāsta "Titāniks" nonākšanas uz lielajiem ekrāniem ir pagājuši 20 gadi, bet tās skumjais noslēgums vēl aizvien daudziem neliek mieru un liek izteikt dažādus minējumus, vai patiesi aktiera Leonardo Dikaprio atveidotajam Džekam bija jāmirst.

Lasīt vairāk

Slepeni apprecējies skaistākais pāris Holivudā

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Patīkamu pārsteigumu saviem faniem sarūpējuši divi Holivudas spīdekļi – Maikls Fasbenders un Alīsija Vikandere slepus apprecējušies.

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi foto: Rīgas modes nedēļas modeļu atlase

Foto: Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas par pastāvīgu tradīciju kļuvusī rudens Rīgas modes nedēļa – "Riga Fashion Week" norisināsies no 24. līdz 28. oktobrim. Lielā pasākuma gaidās rit nopietna gatavošanās, kas ietver arī modeļu atlasi.

Lasīt vairāk

Uzvirmo satraucoša sazvērestības teorija – Melāniju Trampu aizstājusi dubultniece

Foto: Vida Press

Daudzu slavenu ļaužu nāves apvij konspirācijas teorijas, tomēr reizēm nemaz nav jābūt mirušam, lai sazvērestības teoriju piekritēji saskatītu kaut ko aizdomīgu. Šonedēļ sociālajos tīklos jau atkal lielu uzmanību izpelnījusies ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedre Melānija Trampa.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!