Foto: DELFI/Vida Press/AP/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no visapspriestākajiem tematiem.

Kas ir Bembija? Porziņģa pavadones Dašas apskaužamā dzīve

Foto: Instagram.com/bambie_girl/

Par vienu no dedzīgāk apspriestajiem notikumiem nedēļas izskaņā kļuva latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa iziešana sabiedrībā kopā ar kādu noslēpumainu daiļavu. Drīz vien tapa zināms, ka daiļaviņa ar lielajām acīm "Instagram" tīklā rosās kā Bembija, bet viņas aktivitātes sociālajos tīklos ļauj gūt gana plašu ieskatu meitenes dzīvē.

Lasīt vairāk

Foto: Visvairāk apspriestā daiļava Porziņģa līdz šim veiksmīgākajā spēlē

Foto: Vida Press

Nacionālā basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" fanu sirdis šonedēļ ielīksmoja latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa lieliskais sniegums spēlē pret Losandželosas "Lakers", bet "Madison Squere Garden" ārēnā izšķirošajā vakarā lauvas tiesa uzmanības tika arī kādai daiļavai.

Lasīt vairāk

Sociālo tīklu pērles: glamūrs Krievijas meiteņu gaumē

Foto: Fishki.net

Jau sen pagājuši laiki, kad par cilvēka vērtību sprieda tikai pēc viņa profesionālajiem sasniegumiem. Tagad liela vērība tiek piešķirta arī tam, cik populārs vai nepopulārs esi sociālajos tīklos, un glīts profila foto ir viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, lai izpelnītos apkārtējo atzinību.

Lasīt vairāk

Dupšu foto mīļotājas atbalsts Porziņģim liek faniem jukt prātā

Foto: Vida Press

Latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fani ar neatslābstošu interesi seko līdzi ne tikai viņa sniegumam laukumām, bet arī privātajai dzīvei, un jāatzīst – puisis neliek vilties, atkal un atkal sagādājot iemeslus paklačoties.

Lasīt vairāk

Karmelo Entonija sievai šortiņos gadās nelāgs misēklis

Foto: Vida Press

Daudzas daiļā dzimuma pārstāves atsakās pieņemt, ka pieguļoši legingi un apžmiegti riteņbraucēju šortiņi ir radīti sportisko aktivitāšu veikšanai, nevis saviesīgu pasākumu apmeklēšanai, un ne vienai vien slavenai dāmai nācies nonākt neapskaužamā situācijā šo apģērba gabalu dēļ.

Lasīt vairāk

Līgaviņas pļaukas Aivaram: kas īsti notika uz prāmja

Foto: DELFI

Tuvojoties TV3 šova "Saimnieks meklē sievu" finālam, kaislības pieņemas spēkā. Lielu skatītāju uzmanību izpelnījies Aivars un viņa mīlas meklējumi, kas diemžēl beidzās ar skaļu ķīviņu un pesimistiskām nākotnes prognozēm.

Lasīt vairāk

Interneta hits: Pēteris no Kampāniem meklē labu sievieti

Foto: Elīna Kursīte/Facebook.com/latvijasmohikani/

Ne reizi vien gadās, ka lielu uzmanību gūst kāds neparasts sludinājums. Te kāds, liekot lietā krietnu devu humora, mēģina notirgot mašīnu, te cits ar asprātīgu ierakstu cenšas atrast nejauši sastaptu, bet neuzrunātu meiteni, bet šoreiz populārs kļuvis kāds vienkāršs iepazīšanās sludinājums.

Lasīt vairāk

Kārdinoši foto: Formas, kas, iespējams, iedvesmoja Porziņģi

Foto: Vida Press

Šonedēļ latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fanu uzmanību piesaistīja amerikāņu daiļaviņa Džena Seltera, kuras klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē dažiem jokdariem pat deva iemeslu aizdomām, ka tieši flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots.

Lasīt vairāk

Kaislības saimniekšovā: ar skaļu skandālu uz prāmja noslēdzas Aivara mīlas meklējumi

Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 11. decembra, vakarā šova "Saimnieks meklē sievu" skatītājiem bija iespēja uzzināt, kā beidzās brašo saimnieku ceļojumi un kuriem no pāriem ir cerības attiecības turpināt arī tad, kad kameras būs izslēgtas.

Lasīt vairāk

Dombrava pēc šķiršanās uzsācis attiecības ar studenti

Foto: Facebook.com/NacionalaApvieniba/

Saeimas deputāts un viens no pamanāmākajiem Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" biedriem Jānis Dombrava piedzīvojis pārmaiņas personīgajā dzīvē – viņš šķīries no sievas un uzsācis jaunas attiecības.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!